Nuffnang | Dah cashout kali ke 2

Malam tadi bila tgk akaun Nuffnang dah cukup RM50 terus tekan button “cashout”. Ini kali ke 2 daku cashout tapi amaun ciput2 je ye..dalam pada cashout tu ada 2 BE tengah running..biarlah dia berlari2 anak lagi kan, bulan depan takla lama sgt nak cashout lagi huhu…
Setahun blogging dapatla RM103 oklah tu, nak jadi mcm redmummy, yang sampai berbelas riban sebulan tu mmg jauh panggang dari apinya hihi… Lagi pun sekadar mencoretkan cerita harian ditambah selingan surat kabar moga kawan2 tak jemu membacanya…
BACA  Resepi Ikan Tiga Rasa Menggunakan Nestle Yogurt Asli

6 thoughts on “Nuffnang | Dah cashout kali ke 2”

  1. LiLy @ MumMyQiStInA

    Byk BE tu..tak lama boleh Cash out lagi bila BE dah jadi ME..Lily tinggal seketul BE jer tgh menari2 di blog..yg blackmores tu dah jd ME..

  2. okla tu, sethn dah dpt 103, akak ni tak cecah 100 pun lagi..hehehehe. camno nak dpt lebih, update blog pun jarang2…hahahahaha

  3. ♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

    tahniah²!
    dh 2 x dh tu..
    be yg tgh running pun byk tu amount die..heheheh
    nnti dptla 3rd cashout plak..
    chaiyyyook!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: