Owhh lunch saya hari ini!!! ^_^

Kat opis ni tadi ada Majlis Anugerah untuk staff yang dah berkhidmat selama 10/15 tahun dan Anugerah Khidmat Cemerlang, malangnya saya bukan salah seorang dari mereka hahahha..yang pastinya makannya mantops dan syedap bangat!!!Burrppp alhamdulillah, sendawa masih terasa udang, ikan, daging, dan airkrem tapai tu hahahahha….Siap dapat belon, gumbiranya ngalahakan budak2 kan? hihihi
Terima kasih buat kawan2 yang doakan kesihatan Najwa, sekrg Najwa beransur sihat tp masih dengan sifat lasaknya hahaha…Budak2 mana tau erti diam dan mmg tak makan saman heheheh….Selamat makan semua!!!
BACA  Makan-makan di Majlis Kenduri

20 thoughts on “Owhh lunch saya hari ini!!! ^_^”

  1. wahhh sodapnya lauk..nak sikit..eh aju nak tanya,templete blognie aju minta siapa buat?ingat nak tukarlah templete..hikhik..lawo templete aju..

  2. wahhh sodapnya lauk..nak sikit..eh aju nak tanya,templete blognie aju minta siapa buat?ingat nak tukarlah templete..hikhik..lawo templete aju..

  3. wahhh sodapnya lauk..nak sikit..eh aju nak tanya,templete blognie aju minta siapa buat?ingat nak tukarlah templete..hikhik..lawo templete aju..

  4. wahhh sodapnya lauk..nak sikit..eh aju nak tanya,templete blognie aju minta siapa buat?ingat nak tukarlah templete..hikhik..lawo templete aju..

  5. udang tu…..! sedapnya…
    best banget bila ada makan2 ni kan???
    terliur lah iols tengok…
    nak plak time hujan2 lebat camni…
    terasa lapar plak!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: