November 30, 2020

Stok Susu Dutch Lady anak2ku

Kelmarin ada promotion susu Dutch Lady 123/456 1kg di TESCO, memang duk mencari susu anak2 sejak 2 minggu lepas. Susahnya sebab promo ni jarang2 dibuat. Time stok susu berkurang payah nak jumpe promo macam ni. Tq buat my officemate sebab SMS dan inform rege susu ni RM18.99 di TESCO.

Riang gembira sebab susu Najwa dan Najiha memang inglek atau dalam bahasa omputehnya finished. Syukur kene tepat pada masanya hihi..hubby pun laju je mengiyakan ajakan ku ke TESCO, tapi daku drive pegi dan balik sebab sian hubby penat keje kan Huhu..
stok susu ducth lady
 Susu  perasa madu untuk Najiha
Nah kau rembat sampai berpeket2 tahan sebulan Huhu… Najwa pon nak masuk darjah 1 next year. Dalam proses nak hentikan susu botol kat dia.. Uiihh susah jugak sebab ibu dia kesian plak tgk rengekan najwa minta susu dalam botol….
Susu perasa Biasa untuk Adam
Susu Perasa Coklat Untuk Najwa

 

Kebetulan Dynamo pon ada promo RM18.90
 
Syukurla minggu lepas tak beli susu budak2 ni sebab harga masa tu RM21.90. Hmm harap2 diorg ni sokmola buat promo susu memandangkan harga barang semakin naik kan. Tengok ajelah Dynamo tu dulu 4.7kg, sekarang ni tinggal 4.4kg jek..sebab tu harga dia bleh murah huhuu…kalau gaji naik tinggi2 takpe jugak kan…

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

19 thoughts on “Stok Susu Dutch Lady anak2ku

  1. a'ah semalam pun sempat merembat 3pack susu coklat adib..coz kat umah ada lagi just tambah stock ..dah offer la katakan 🙂

  2. walaweh..leh bukak kedai ni..kekeke..bui sll kalau gaji beli 4 pek jer,cukup2 utk sebulan..mmg murah tu,dekat kuching paling murah bui jumpa Rm21..

  3. byknya rembat susu.. tp betoi la tu.. time murah baik beli byk2 terus… mcm sy la jugak, kalu pampers alisha murah… mmg beli buat stock la walaupun masih byk lg pamper dia.. hihii

  4. aju nurul sedeylah selalu terlepas peluang harga rendah n promo=(nnt aju blehlah hello nurul ek gtau ada promo mcm nie??sedey=(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: