December 3, 2020

UV Klik mencanak naik semalam

Waahh semalam punya Uniques View mencanak2 naiknya..Terkejut jugakla sebab tak pernah2 tgk view mcm ni bagi blog picisan ini. Ini disebabkan oleh entry tentang tangga gaji guru. hehehhe memang rasa seronok tak terkata sebab semalam kan kejadian kete kemek kan. Bila tengok chart ni hati jadik terubat sikit hehehhee…
Mekasih pada yang singgah sini, kejap je view mencanak naik ni, pastu ia akan kembali seperti sebelum ini, unless ada citer2 baru dan entry tepat dengan keyword org duk cari so memangla membantu UV bertambah2…hehhehe hati kene happy, dugaan datang dan pergi. Selamat berhujung minggu semua!!!

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

15 thoughts on “UV Klik mencanak naik semalam

  1. Wah! Memang naik banyak tu aju…

    akak ni tak pandai nak buat entri yg orang suka nak cari, sbb mcm tak kena dgn jiwa gitu…hihi.

    Sebenarnya suka citer pasal sendiri kot, ala syok sendiri pulak…..haha.

    Nasiblah, nama pun blog yus-our life kan…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: