Umum UV Klik mencanak naik semalam December 9, 2011

Waahh semalam punya Uniques View mencanak2 naiknya..Terkejut jugakla sebab tak pernah2 tgk view mcm ni bagi blog picisan ini. Ini disebabkan oleh entry tentang tangga gaji guru. hehehhe memang rasa seronok tak terkata sebab semalam kan kejadian kete kemek kan. Bila tengok chart ni hati jadik terubat sikit hehehhee…
Mekasih pada yang singgah sini, kejap je view mencanak naik ni, pastu ia akan kembali seperti sebelum ini, unless ada citer2 baru dan entry tepat dengan keyword org duk cari so memangla membantu UV bertambah2…hehhehe hati kene happy, dugaan datang dan pergi. Selamat berhujung minggu semua!!!

Tags : , ,

15 Comments

  • ☆*♥L@dy @yU♥*☆ posted on December 9, 2011 at 4:32 am

    yeahhh clap clap clap
    omedetou uols 🙂

    Reply
  • LiLy @ MumMyQiStInA posted on December 9, 2011 at 4:55 am

    wah..terbaek..
    tahniah Aju..Chayok2.. ^^

    Reply
  • Cho Zila posted on December 9, 2011 at 5:05 am

    tahniah.. tahniah.. bestkan rasa terubat hatikan…

    Reply
  • ~ yus ~ posted on December 9, 2011 at 5:06 am

    Wah! Memang naik banyak tu aju…

    akak ni tak pandai nak buat entri yg orang suka nak cari, sbb mcm tak kena dgn jiwa gitu…hihi.

    Sebenarnya suka citer pasal sendiri kot, ala syok sendiri pulak…..haha.

    Nasiblah, nama pun blog yus-our life kan…:)

    Reply
  • Mama Zharfan posted on December 9, 2011 at 5:31 am

    congrats! mantops tu 🙂

    Reply
  • Izan Ishak posted on December 9, 2011 at 5:35 am

    tahniah aju!

    mmg mantop UV… kena ngan keyword yg tgh hot kan.

    Reply
  • fieda posted on December 9, 2011 at 5:36 am

    caya lah aju..

    Reply
  • Munnafendy posted on December 9, 2011 at 5:51 am

    tangga gaji kan hot keyword buat masa ni…hehe tahniah kak =)

    Reply
  • Kakzakie posted on December 9, 2011 at 6:39 am

    Nak bagi hati terhibut dek kereta kemeklah tu. Allah adilkan… Kakak pun tumpang suka juga:)

    Tahniah!..

    Reply
  • MamaEma posted on December 9, 2011 at 7:24 am

    yeaa…tumpang hepi sekali..

    Reply
  • kakngah posted on December 9, 2011 at 8:19 am

    congrats!
    belum ada roh nak layan SEO sekarang ni hihihi!!

    Reply
  • aanie posted on December 9, 2011 at 9:02 am

    perghh, tahniah aju….suka tengok…uv daily pun banyak!! caiyok2…

    Reply
  • abah khalisha posted on December 9, 2011 at 9:04 am

    Mesti ramai cikgu search tu

    Reply
  • IntaNBerliaN posted on December 9, 2011 at 9:18 am

    bab2 gaji mmg ramai org nk tahu.. hihi

    Reply
  • anisalya posted on December 9, 2011 at 8:52 pm

    tahniah. terubat jgk hati yang kecewa tu eh…

    Reply
  • Leave a Reply