Breakfast at Hotel Grand Paragon, JB

Hihihi salam semua!!!! Jemput makan ye? Live dari Johor bahru ni, tak sempat nak jenguk Umah kengkawan. Tidur lena malam tadi, penat seharian pusing Johor….jemput makan 😉

BACA  #Family Day 1 | Trip ke Legoland, Johor Bahru

23 thoughts on “Breakfast at Hotel Grand Paragon, JB”

  1. walaupun izan xdpt tgk apa sarapan aju,tp izan ucapkan slmt bersarapan hehe.line izan lembab ni,gambar pun tak kuar huhu

  2. kalau dulu2 stay kat hotel husben tak suka mkn kat situ. mst ajak mkn kat luar. bila dah ada anak baru la ajk mkn kat hotel jgk. sebabnya membazir kalau tak mkn sbb kita bayar jugak kan? kalau sblm ada anak ni dok bermalas-malasan je. nak keluar pg2 tu mls btl. hehehe…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: