Cek Exabytes Sudah Dapat!!!

Alhamdulillah tak sampai sebulan tepek iklan Exabytes di blog Cik Senah ni, semalam dah selamat terima cek dari pihak Exabytes. Sepatutnya tempoh dia 3 bulan dari hari pertama kita tepek iklan tu, tapi exabytes baik hati wat payment awal sebelum Chinese New Year.Pantas dan tuntas betul diorang ni hehehhehe…
Daku tampal iklan ni pada 7/1/2012 yang lepas, korang bleh refer entry ini ye….i……syukur rezeki berblogging sikit2 lama2 jadi bukit, di link itu juga ada syarat2 utk apply iklan exabytes ni, kalau berminat sila refer di link itu ye..Cek NUffnang yang daku cashout 19/12/2011 aritu pon belum sampai2 lagi, huhuhu…
Hujung minggu ni korang ke mana ye? Daku balik Ijok, Kuala Selangor sebab ada kenduri kahwin belah hubby ni, apapun selamat bercuti buat semua!!!
BACA  Exabytes 100 Blogger Ads Program kembali lagi!!!

9 thoughts on “Cek Exabytes Sudah Dapat!!!”

  1. LiLy @ MumMyQiStInA

    wah..cepatnye..tak sampai sebulan ye..nk tanya aju..kalau kita pasang ni..tak ganggu status Glitterati nuffnang ke erk..?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: