Drypers size XL60 Hanya RM17.43???

 
Ini kisah benar ye hehehehe…kelmarin kan jenjalan ke Tesco Rawang kan…dalam pada duk melilau mencari susu Nesvita Omega Plus tu terpandang ada satu trolley ni jual stok2 akhir dan rejected. Murah2 tu kengkawan. Mula2 takde hati nak menengoknya sebab kot ingatkan barang expired ke kan. Pastu Cik Senah ni kan suke menyibuk, tanya orang yang kerumun kat situ, ngape murah ni harga dia ni? Diorang kat situ kata barangan ni last stock ni, ada yang koyak2 dah plastik dia, so diorang jual murahla kekdahnya…Tapi kalau koyak pon idokle sampai terburai isi2nya ke lantai, tapi ianya di sellotape dengan baik sekali. 
 
Murah kan? Drypers ni ada 2 pek kat situ, tp daku amik satu je dulu kot ingatkan isi dalam dia tak cukup ke kan, Cik Senah first time tengok trolley gini, murah benor sampai jadi was2 heheheh….Pastu hubby tanya, ngape tak amik dua2? Hehehhehe hubby pon menyokong gamaknya, risau hubby marah jek kan, bila pandang skali lagi kt trolley tu satu pek lagi tu dah dirembat oleh mereka2 itu…Tapi hati ini puas sangat kekdahnya macam terjumpa lubuk dan lombong emas ehhehehe…yelah biasa beli harga dia paling tidak RM34.90 kan, dapat separuh rege gini memang rasa happy dan berbunga2 sangat hati ini.
 
Inilah bahagian yang terkoyak tu, takpela koyak tapi tak merosakkan isi dalamnya dah kira bagus sangatlah ni..Bertambahlah stok drypers Adam. Daku suke benor bercerita pasal Susu Dutch Lady, Drypers and Dynamo kat blog ini kan…Cik Senah memang suke ngumpul stok sebab memang dipakai harian kan.  Tak lupe Cik Senah akan update semua orang tentang promosi2 terkini harga2 barang ni nanti Insya Allah…hehehhe boley jadi DUTA kan? jadi promoter tak berbayor pon tak ngape, asalkan membantu kengkawan berbelanja dengan bijak….Ngeeeee

32 thoughts on “Drypers size XL60 Hanya RM17.43???”

  1. mmg murah benar tu aju…tq aju rajin update sale murah2 ni. biasanya sya beli kt checkers, drypers & huggies murah2 below rm30.

  2. LiLy @ MumMyQiStInA

    murah banyak tu..harga paling murah lily pernah dapat RM32.90..memang beza byk..koyak sikit jer tu..bukan rosak isi didalamkan.. ^^

  3. Masa anak2 kakcik kekecik dulu, memang pantang ada jualan murah lampin pakai buang, berebut2 pergi beli. 🙂

  4. dah lama tak beli drypers ni…
    anak2 dah besar… ehehehehee

    dulu iols sokmo nya beli kat kedia ubat cina – sebab murah jugak lah – berbanding ngan hypermarket/supermarket ni…

  5. wan nurul hezrina

    ADUSSS..geramnyer aju..murah tuh.huhu..sib merah tak pki pampeslg..saiz m adertak..huhu mmg murah.mana ada murah cenggitu.

    koyask cket jer..klu aju nk tahu medela swing nurul beli yg kotak dh kemek.kn mhl 700++ klu tk..nie dpt rm500++ jer..tp mmg kualiti thn..dh 2 thundh ok lg..

  6. wah…. untungnye.. jimat btul tuh.. ala koyak sikit je pun.. tak effect ape2 pun kan.. yg penting pampersnye tuh.. sbb nnt dah sudah buang jugak sampul nye tuh.. hehe.. untungla kak aju

  7. sila bgtau buat apa dan kenapa ko jenjalan Tesco Rawang tu?
    dan sila bgtau kenapa turun Rawang tak roger aku hah??

  8. Kalau murah aju baik beli lebih sikit sebab guna setiap hari kan… kakak dah lama tak guna dah aju. Yg kecik pun dah nak masuk 9 tahun…

  9. sofia pakai cloth diaper 🙂 klu sblm2 ni mmg kena rajin survey harga sebab wpun isinya sama kdg2 harga jauh beza satu2 kedai

  10. okay sangat lah tu aju. mana boleh jumpa harga drypers gitu. reject luarannya aje. isinya masih elok sesangat kan…

  11. ♥♥azatiesayang ♥♥

    MMg murah sgt tu Aju…betul gak kata HB Aju,awat xambik 2 pek,jimat!
    Dah lama x main pampers bayi nih 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: