Dutch Lady RM18.88 di Giant | Promo Drypers & Milo 2kg

Tadi gi borong susu Dutch lady di Giant, RM18.88 free susu kotak untuk kanak2 umur 1-6 tahun. Begitu juga Drypers yang berharga RM32.89 beli 2 pek dapat free sebotol Downy kecik. Milo 2 kg RM27.88 free 2 tin air Milo. Best kan?? Hihi…so siapa yang plan nak tambah stok susu silalah ke giant today ye, daku x pasti promo sampi bila, so just terjah je giant today ye…

Kali ni byk plak free item ye? Tak lupe Dynamo pon ada promo RM18.90 macam tu, wajib beli sebotol hihihi

 

BACA  Promotion Giant | Dutch lady 123/456 RM18.99

12 thoughts on “Dutch Lady RM18.88 di Giant | Promo Drypers & Milo 2kg”

  1. kena gi terjah gak ni sbb milo tu mmg wajib beli..fieda tak guna dynamo tp guna breeze yg dlm botol mcm dynamo tu..

  2. bestnya aju… semuanya ada free item. berbaloi2 shopping2 thn baru ni kan. tp kat sini takde giant pun… huhu…

  3. semua benda me dh byk stok kat umah kecuali susu DL tu…nak kena beli gak tapi me pegi giant almost everyday pun heheh

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: