Hasil rembatan di SOGO tempohari

 
Baju Najwa Najiha
Inilah hasilnya shopping hari Sabtu yang lepas. Beli baju anak2 lah semestinya. Tapi terselit jugak Cik Senah nya sling bag tu. Memang dah lama teringin satu bag cenggini. Warna merah memang tak bleh dipisahkan dariku. Masa daku pegi tu orang tak ramai sangat sebab masing2 balik kampung cuti Raya Cina kan.
Baju Adam
Dah beli2 baru perasan semuanya warna pink and merah pulak. Hehehhe nak wat camne taste ibu dia pon jadik taste anak2 jugak. Anak2 perempuan ni semestinya nak warna pink, kene pilih yang sama corak dan patern, kalau tak berhentak kaki jugak diorang kat situ…
 Sling bag ibu
Beg ini hadiah dari abah. Tq abah sebab tolong sponsored bag ni. Hadiah abah jugak tak beli2 hhuhuhuhu…
Suka betul buat koleksi sling bag, ini antara bag yang branded yang pernah daku ada.. sebelum2 ni biasa2 saje…
 
TQ abah
BACA  Concealer Elianto is back!

24 thoughts on “Hasil rembatan di SOGO tempohari”

  1. wah baiknya abah aju… akk pon ada rembat sling bag bonia jugak kt sogo baru ni…sbb half price tu yg tbeli he..he

  2. ada sale lg ye aju? syoknya dpt hanbag baru… eida pun suka pakai sling bag kalau berjalan.. senang nak angkut senang nak kejor anak.. hihi

  3. Anak dara aju macam anak kakak masa kecik dulu mesti nak sama. Bila dah masuk 10 tahun kelak dan lain sikit aju…

  4. hakhak..sama la ngn aanie…..mesti nak cari kaler merah…..
    sling bag tu cantik la….tambah cantik bila orang belanja kan aju…hehe….

  5. syoknya dapat g shopping kat sogo.. aku kalau ajak laki aku mesti berat jer sbb dia x suka g tempat ramai org…

  6. lawa nya beg…

    tk tercapai hajat nak beli henbeg cuti CNY baru ni..sebok mengusung dak tecit tu nk memilih pun pyh..huhu

  7. aju suka merah yer? cantik! suka tgk kaler terang2 ni.kalau gi sogo tmpt handbag tu mmg rambang kan mata… geram je tgk hehe…

  8. bestnya dpt handbag.. sy dulu sblm kawen fav port setiap kali g shopping mesti dkt handbag n kasut… skrg ni nak beli handbag dah susah sbb hubby akn cakap… dekat rumah bag banyak2 tu sapa nak pakai… adehhh…

  9. baiknya husben sponsor sling bag. sm la… kalau crk bj ank2 perempuan mst nk sama pattern n sm kaler. skg ni je crk pattern sm tp beza2 kaler.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: