Nasi Lemak tanpa Buah Bidara

Wahhh salam Ahad semua..
Tetiba mood rajin today masak nasi lemak pulak..
hubby bawak anak2 ke taman permainan depan umah ni
dapatlah ibunya memasak dengan aman,
lantas mengupdate terus masuk blog hahahha
jemput makan semua,
uols makan sarapan apa today?
hari ini pikir nak jalan kemana pulak ye?
Baru teringat Sogo sales semalam and kelmarin kan?
syukurla terlupa, kalau tak cik senah terjah SOGO dah today..
hahahhahaha

12 thoughts on “Nasi Lemak tanpa Buah Bidara”

  1. LiLy @ MumMyQiStInA

    nampak sedap..
    lily tak berkesempatan lagi nak buat nasi lemak sendiri..selalunya beli jer… (ceh..padahal..tak reti msk nasi lemak.. 😀 )

  2. ♥♥azatiesayang ♥♥

    salam Aju..meh!sini nasi lemak xder buah bidara sepinggan 😀
    arini k.atie bekpes nasi goreng ngan kuih karipap jer…

  3. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    nasik lemak bestnyer….tak dak buah bidara..pun takpa makan rambutan jerla hehe…sogo memang sentiasa sale tapi…kalo preview sale lagi best….

  4. sedapnya nasi lemak…ni kak Amie bawa sebakul buah bidara baru petik kat depan rumah… he he heh barulah namanya nasi lemakbuah bidara ye Aju.

  5. wahhh.. sedapanya tgk nasi lemak aju ni. izan buat jemput2 kentang n ikan bilis je arini… takde mood lah nak masak beria2.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: