Bag Coach itu meruntun hati ini ^_^

100% Authentic Coach Bags – Up To 59% Off
Your chance to own your very own Coach handbag. 100% authentic
and imported straight from Coach Store USA.
 
Cik Senah suka yang ini!!!!
Mana lagi kalau bukan di Dealmates kan,
diorang kan akan emel kita segala macam promotion terkini kan…
Lohai ni kalau tak pegi Johor Premium Outlet (JPO) pon takpe hahahha…
Jimat tol ngan duit minyak ni kengkawan hiks hiks hiks
 
Tengokkan regenya tu Cik Senah awal dah angkat kaki hehehe..
Tak mampu lah gamaknya…Ini dah diskaun tau…
Kalau yang belum diskaun tu pengsan 80 ploh kali
pun belum tentu dapat beli kih kih kih
 
So Sweet kan!!!
Yang kaler2 dia tambah bling2 ni buat daku jatuh hati..
tapi tengok harga terus jatuh terduduk hehehhe
 
Aduiii purple ni kaler Fieda ok hehehe
 
Duk mengenen2 kat Suami, katanya tak payahlah membazir,
Sling beg yang beli kat Sogo tu pon bleh kira berapa kali pakainya…
Hahahhaha biasalah NAFSU bang, NAFSU…
Eiii bernafsu sokmo Cik Senah ni ye hehehe
 
Kalau nak beli boleh, tapi simpanlah duit sebulan RM50,
pas 2 tahun dah boleh beli kan?
lalallalalallalalalalallala……pujuk hati ni heheheh
lalallalalallalalallalalallalalalla
BACA  IPhone 4/4S Screen Protector hanya RM7.90??

11 thoughts on “Bag Coach itu meruntun hati ini ^_^”

  1. cantiknya..akak suka yg besar senang nk letak segala macam makn nenek dlm beg tu tp beg coach ni akak mampu….

    mampu tenguk je lah hihihi

  2. uii..aju leh la kumpul duit cepat beli sebijik…wow..kaler fieda tetap ada yer..tp pandang jer la..nk rembat sebijik tggu sampai bertahun tahun pun tak terbeli…hehehe

  3. Jom ke blog Liza. Ada bag coach yang boleh dibayar secara ansuran. Kalau berkenan, boleh deal… Price tag still attached at the bag.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: