Kenduri di Melaka | Tahniah sepupuku

 
 Siti Fatimah dan suaminya
Tahniah buat sepupuku Siti Fatimah yang bertemu jodoh dengan suaminya orang Kulai. Semalam kami semua berkonvoi ke Melaka untuk meraikannya. Daku, kakak dan adik berjanji untuk berjumpa di kawasan RNR Nilai. Pastu breakfast dulu kat situ dan bertolak berjemaah. Sesampainya di Melaka kaum keluarga sanak saudara sedia menunggu.
 
 Hantaran dari pihak lelaki

Pasukan kompang
 Mencari posisi sesuai hahahaha
 
Amik gmbar dulu
Kalau dah  sampai di kampung tak sah kalau tak bergambar di tangga batu ni. Rumah arwah wan dan atuk ni banyak kenangan buat kami adik beradik. Sewaktu daku berumur 7 tahun di jaga oleh arwah wan dan atuk. Sebab mak ayah keje kampung so takde orang nak tengok2kan kami. Daku duduk di rumah ni bersama abang dan kakakku. Sedih jugak duduk berjauhan dengan mak ayah, tapi laaaggiiii best sebab bleh main kat sawah tangkap ikan laga!!! hehehehe….

 
 Najwa Najiha dan sepupunya
 
Seronok dapat main pasir ye
Hari ini gambar menceritakan segalanya, Cik Senah tak dapat nak taip panjang2 sebab masa over run hahahahha…petang skit kita sambung borak okeh ngee…Eh nak cakap skit lagi, kenduri semalam berjaya menternak lemak2 ku ini hahahhahha…

14 thoughts on “Kenduri di Melaka | Tahniah sepupuku”

  1. Melaka kg kak ain tu aju.. Kat mana tuu yee…

    Kak ain minggu ni mmg byk bangat ternak lemak.. Rasanya dah bertingkat2 lemak yg ada ni… Aju ambik la sikit lemak kak ain ni nk takkkk…. hihihi…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: