November 28, 2020

Nuffnang ~ Cashout Kali Ke 3

Uwwaaa dah kosong
Dah 3 bulan blog Cik Senah tak dapat Buffered Earning, tengok blog kengkawan lain ada yang dah dapat BE untuk tahun 2012 ni kan. Jeles Cik Senah tengok ngeee…Cik Senah pujuk hati, berblogging bukan untuk duit tapi untuk kesoronokan bercerita kisah hidup dengan pembaca kan. Kalau dapat tu kira bonus lah kan…Daku tunggu sampai 31hb Januari tak dapat2 lagi BE baru, so terus cashout jek…Ini kali ke 3 lah kiranya cashout ni, amount ngam2 jek utk CO..hehehhe..
Bolehla makan2 hehehe

 

So kiranya ni tengah tunggu 2 cek dari Nuffnang, satu cek sebelum ni daku cashout pada 19/12/2011 tapi belum terima lagi ceknya…mungkin cuti CNY tu yang lambat tu kot..Harap2 pas cashout ni pihak Nuffnang bermurah hati untuk memberikan Buffered Earning baru. So En Nuffnang dengarlah luahan hati semua orang yang tak dapat BE baru ni hahhahaha….

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

20 thoughts on “Nuffnang ~ Cashout Kali Ke 3

  1. wah dah 3 kali cash out ekkk. akak ni skali pun tak penah lagi…hehehehe. ni pun baru ada satu BE dok menari. lepas ni boleh le cash out ..insyallah

  2. WAH..BOLEH BELANJA NNT..HEHE
    BUI TGGU BYK2 DULU BARU CASH OUT
    UTK TAHUN 2012 NI BARU 1 BE SINGGAH KAT BLOG BUI..HUHU

  3. amboiiiiii!!
    banyak nyerrrrrrrrrrr!!!
    tahniah sis..
    ina baru merasa sekali je cash kan..
    tu pun thn lepas..
    ni dah setahun nak naik seringgit pun jenuh utk 1 iklan..
    dah le BE pun elek!!!
    ayarkkkkkk!!
    Take care yer & happy weekend.. 🙂

  4. Aju,

    yg cashput 19 dec 2011 tu dia cuma kira 1 bulan dr tarikh 31 dec 2011, so due date proses adalah 31 jan 2012.. maknanya dlm minggu depan sepatutnya dpt cek tu..

    yg baru cash out ni, by early mar la akan dpt.. 😉

    tahniah yer.. ade jugak kan hasil berblog..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: