Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood Restoran memang TERBAIK!!!

Kalau korang teringin nak makan tomyam yang sedap kat Sungai buloh, ha baca entri ni.
Memang sedap dan sekali makan nak rasa lagi.
Tempat kat sini nampak cantik, parking senang dan sesuai untuk korang datang makan seisi keluarga.
De’ Chiengmai Thai Seafood Restaurant
Ini kali kedua makan di sini. Entry sebelum ni pon
menceritakan tentang restaurant ni jugak.
Yang membuatkan kami nak datang lagi tu sebab
tomyamnya memang sedap sangat!!!
Very recommended tau korang!!! Harga agak mahal,
tapi korang takkan rasa rugi sebab taste makanan tu tak mengecewakan.
Tak pernah dapat makan tomyam sedap mcm ni
 Butter prawn, asparagus, tomyam besh!!!
Inilah antara menu santapan kami di Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood Ahad lepas.
Sesekali nak belanja suami dan anak-anak ku makan.
Last time hubby yang belanja, time daku belanja ni
ada tambahan ikan 3 rasa pulak..
Yang anak2 tu dapat makan air buah longan tu,
tak ingat nak makan nasi dah tau…
 Ikan siakap 3 rasa, air longan..

 

Keseluruhannya memang selera Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood ni sesuai dengan tekak kami.
Tempat dia memang selesa dan relax sangat..
Kalau makan lauk je pon dah cukup kenyang..
Nasi dia letak dalam bekas kecik tu mula2 nampak macam tak cukup je,
bila makanan dah masuk perut terus jadik full kekekke..
Seronok sangat dapat makan
Kalau last time makan totalnya RM90,
Kali ni RM132, sedap sangat berbaloi..
alhamdulillahh
BACA  Makan2 sempena 7th birthday Najwa

20 thoughts on “Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood Restoran memang TERBAIK!!!”

  1. Restoran Thai memang sinonim dgn tomyam dia Aju. Makan dgn nasi putih masa panas huh…. memang tip-top. Hero kecik Aju makan apa kalau ke sini?…

  2. ♥♥azatiesayang ♥♥

    saam Aju..sonoknya g makan bersama family kan..ada org belanja lak tu 😀
    K.atie tgk gambar pon dah rasa lapar nie…hihi

  3. meleleh air liur tengok makanan…..dah la tomyam..fevret tuh….

    sekali sekala mkn besar apa salahnya kan aju….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: