Categories: Umum

Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood Restoran memang TERBAIK!!!

Kalau korang teringin nak makan tomyam yang sedap kat Sungai buloh, ha baca entri ni.
Memang sedap dan sekali makan nak rasa lagi.
Tempat kat sini nampak cantik, parking senang dan sesuai untuk korang datang makan seisi keluarga.
De’ Chiengmai Thai Seafood Restaurant
Ini kali kedua makan di sini. Entry sebelum ni pon
menceritakan tentang restaurant ni jugak.
Yang membuatkan kami nak datang lagi tu sebab
tomyamnya memang sedap sangat!!!
Very recommended tau korang!!! Harga agak mahal,
tapi korang takkan rasa rugi sebab taste makanan tu tak mengecewakan.
Tak pernah dapat makan tomyam sedap mcm ni
Butter prawn, asparagus, tomyam besh!!!
Inilah antara menu santapan kami di Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood Ahad lepas.
Sesekali nak belanja suami dan anak-anak ku makan.
Last time hubby yang belanja, time daku belanja ni
ada tambahan ikan 3 rasa pulak..
Yang anak2 tu dapat makan air buah longan tu,
tak ingat nak makan nasi dah tau…
Ikan siakap 3 rasa, air longan..

 

Keseluruhannya memang selera Tomyam De’Chiengmai Thai Seafood ni sesuai dengan tekak kami.
Tempat dia memang selesa dan relax sangat..
Kalau makan lauk je pon dah cukup kenyang..
Nasi dia letak dalam bekas kecik tu mula2 nampak macam tak cukup je,
bila makanan dah masuk perut terus jadik full kekekke..
Seronok sangat dapat makan
Kalau last time makan totalnya RM90,
Kali ni RM132, sedap sangat berbaloi..
alhamdulillahh
ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View Comments

Recent Posts

Pengalaman jual kereta terpakai online di Mudah.my

Pengalaman jual kereta terpakai online di Mudah. Selepas 12 tahun bersama Savvy, barulah terasa nak…

January 5, 2021

PG Mall Countdown Sales serendah RM1 dan penghantaran PERCUMA!

PG Mall Countdown Sales.  Year End Sales memang waktu yang ditunggu-tunggu setiap hujung tahun. Semua…

December 30, 2020

Riadah Taman Tasik Perdana KL, makin cantik tempatnya

Riadah Taman Tasik Perdana. Dah lama betul tak beriadah ke sini. Dah 3 ke 4…

December 27, 2020

3 tips simpan telur supaya segar dan tahan lama

3 tips simpan telur supaya segar dan tahan lama. Sejak-sejak berdiet ni, memang saya amalkan…

December 18, 2020

Aplikasi Islamik Qalby dari Mizz Nina. Jom pakat download

Aplikasi Islamik Qalby dari Mizz Nina. Sejak dah uninstall Aplikasi Muslim Pro, memang tercari-cari aplikasi…

December 10, 2020

Rak periuk bawah sinki, versi jimat tapi kemas

Rak periuk bawah sinki. Versi jimat tapi kemas. Bertemu lagi dalam tips dekorasi. Don’t forget…

December 8, 2020