Umum Wordless Wednesday ~ Adam dan Superbike nya… March 14, 2012

Spread the love

Ready set goooo!!!!!!
Heheheh bukan superbike betul ye, main2 je…Like father like son kan, hubby tu memanglah suke sangat dengan superbike ni, pastu Adam tecit ni pon saling tak tumpah minatnya tu macam abahnya juga. Meronta2 nak naik menatang ni, bila letak je kat situ amboi!!! Tak menahan tengok aksi dia tu heheheehe… Siap muncung2 lagi mulut si Adam ni.

Eiii gaya tak menahan
Tengoklah gaya anak teruna daku ni, beria2 berebut dengan kakaknya nak naik mainan ni, yang bestnya Adam tak kisah pon benda ni tak bergerak dalam erti kata lain daku tak masukkan pon duit syiling dalam motor ni, even motor ni tak menari2 pon Adam tetap happy!!!
Oppsss brekk Adam!!!
See See he is very excited kan? hahahha…pandai betul si kecik ni buat aksi yang spontan macam ni, boleh masuk rancangan Tom Tom Bak ni hehehhe, glamour ibu dia nanti ngeee…meraban lagi, bak kata hubby, daku ni suke berangan, duk depan cermin dengan dua orang lagi anak dara tu cukuplah, boleh jadi model gitu hehehhe
Uisshh lajunya
Amboi muncung tu macam kelajuan motor tu 160km sejam hehehe….bolehlah bawak ibu abah jenjalan naik motor ni nanti ye Adam…
Okeh amik kunci hehehhe
Geram tengok!!


P/S – Entry tanpa kata, tapi banyak betul kata2nya hehehehe

Spread the love

Tags :

16 Comments

  • ☆*♥L@dy @yU♥*☆ posted on March 14, 2012 at 1:09 am

    yang nama Adam mmg minat jenis2 ni kot ekkk…my son pun suka gak ngeee

    Reply
  • LiLy @ MumMyQiStInA posted on March 14, 2012 at 1:16 am

    hehe..ada gaya..macam betul dia bawa motor tu.. 🙂

    Reply
  • kakngah posted on March 14, 2012 at 1:25 am

    make sure adam dah ada lesen dulu baru boleh bwk motor betul2 taw!

    Reply
  • Zuraida Rahim posted on March 14, 2012 at 1:27 am

    kecik2 dah pandai racing. Dah besar jgn jadi mat rempit lak. Hehehe.. lama x comment kat sini..

    Reply
  • anisalya posted on March 14, 2012 at 1:49 am

    adam nak jadik pelumba motor ke?

    p/s: ni link blog orang yg edit blog saya tu… http://www.ecadwinkyasha.com/

    Reply
  • fieda posted on March 14, 2012 at 1:49 am

    amboi2…hati2 bwk moto tu ye…;)

    Reply
  • wani johari posted on March 14, 2012 at 2:09 am

    comel jer aksi2 adam naik motor,

    Reply
  • Kakzakie posted on March 14, 2012 at 2:11 am

    Aju… kakak gelak tengok gaya dia boleh tahan. Anak lelaki katakan mesti ligat dia lebih sikit dari kakak-kakak…

    Reply
  • izan mama mia posted on March 14, 2012 at 2:36 am

    ehe..ada gaya laaa…anak lelaki mmg suka motor kan…

    Reply
  • Fieza79 posted on March 14, 2012 at 2:49 am

    heheee..gaya tu tak menahan..

    Reply
  • aanie posted on March 14, 2012 at 3:58 am

    hahaha..comel je adam ni….
    kalau adam aanie pun suka naik menda2 gini..tp yg x bergerak jugak….kalo yg bergerak dia xnak naik..takot kot..hahaha….

    Reply
  • fiza posted on March 14, 2012 at 6:44 am

    Bukan main lagi anak bujang nih…ada gaya dah tu. nnt dah beso bley sambar sebijik ☺☺

    Reply
  • Salina@IbuAqil posted on March 14, 2012 at 7:40 am

    amboi2 aju!!!
    sakan dia ber'superbike!!
    hi3!!!
    comel jerk..

    Reply
  • (Lizz) http://www.mummycute.com/ posted on March 14, 2012 at 7:54 am

    alolo adam bergaya sakan naik superbike yer….

    Reply
  • mamaNoriz posted on March 14, 2012 at 8:06 am

    eh, ni bukan wordless tapi wordfull!

    hahaha…

    amboi, abislah pas spm nanti bujang tu paw mak pak dia superbike… ekekeke

    Reply
  • IntaNBerliaN posted on March 14, 2012 at 6:06 am

    bukan main bergaya.. xtahan tgk..hihii.. comel je adam nih!! 😉

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge