WW ~ Mengantuk Tahap Gaban

 
Tekunnya Najwa buat homework
 
 
Tulisan yang memuaskan
 
 
Bila susu dah atas meja, it’s time for you to sleep ^_^
P/S : Dah darjah satu masih membotol,
tolong bagi idea macaman nak rentikan? 
kakakkakaka
BACA  Doa dan terus berdoa, ameen

17 thoughts on “WW ~ Mengantuk Tahap Gaban”

  1. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    dulu si adam lepas 2 thn bf ai kasi dia susu botol then pelan2 ai tukar ke cawan biasa…then dia ok…

  2. LiLy @ MumMyQiStInA

    Cantiknye tulisan Najwa…

    Qis plak dari kecik mmg tak suka minum dari botol..skrg kalau minum susu mmg dari cawan jer..

  3. Cantik tulisannya.

    Anak2 kakcik tulisan mereka selalu tidak memuaskan hati kakcik. Tapi biasalah, anak lelaki…

  4. Aju jangan bimbang anak kakak pun sama tapi sampai masa dia malu sendiri dan tak mahu botol… semua anak kakak berhenti botol masa usia 7 tahun.

  5. cantik tulisan najwa…
    tulisan anak aku si abang tu, mmg tak memuaskan hati, tapi aku bagi chance sbb anak lelaki kan..hehe…

  6. Insyaallah dia akan berenti sendiri tu..

    kemas dan cantik tulisan Najwa walaupun baru drjh satu..ni mesti dah dilatih awal ni..dan rajin menulis plk tu..suka akak tgk..:)

  7. LAAA MSH MEMBOTOL LG KAK? CUBA BIASAKAN DIA MINUM SUSU TU DLM CAWAN..BELI GELAS OR CAWAN OR BOTOL AIR YG ADA KARTUN YG DIA MINAT KAK..MANATAU BERKESAN 🙂

  8. siratu sampai darjah 3 baru stop membotol. takmo langsung minum susu dlm cwn. akhirnya dia yg malu sendiri dah besar pun dok membotol lagi

  9. cantiknya tulisan kakak najwa! kemas sangat…. auntie suka tgk.

    hehe… bab membotol tu rasanya nnti dia akan stop sendiri lah aju. sbb ada biras izan cerita anak2 dia sampai darjah 2 masih membotol…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: