Alahai terlepaslah pulak!!

 
Itu hari dah aim nak beli mende ni, terbayang-bayang
nak grab yang warne pink tu.
Alih-alih hari ni tengok deal ni dah abis lah…
wahhh kiciwanya!
 Tengoklah pilihan warna yang ada tu cantik-cantik kan..
Boleh melaram sakan kat opis kekdahnya hehehe…
Pastu kalau beli yang batu warna warni tu,
boleh match dengan semua kaler baju kan..
Hehehhehe takpe-takpe,
deal macam ni kan sokmo ada kan..
Kekadang ada harganya yang murah dari yang ini,
chechechehhhh memujuk hati konon!!
hehehhee
 

6 thoughts on “Alahai terlepaslah pulak!!”

  1. ♥MAMASYAZA♥

    wow memang cantik sgt. akak pun suka sgt kumpul cincin, tapi semuanya cincin avon aje…hehehehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: