Jom bercuti ke Perak jom!!! ^_^

Semalam tak update blog kan, sebab tetiba rasa kosong..kosong..kosong….kekekekek, biasalah 3 hari tak masuk opis, so menyiapkan apa yang urgent tu…..Sebab apa ye????

Sebab kami semua nak pi ikut abah pi Perak!! Abah still keje, tengok2 projek sekolah, so kami buat aktiviti kami sendiri je nanti. Daku dah google tempat2 menarik kat sana. Kawan opis suruh try mee kicap Ipoh, daku dah google so korang boleh baca kat sini http://ipohmali.blogmas.com/2007/12/03/mee-kicap-popular-ipoh/

Pastu nak jugak try Nasi Goreng Udang Ipoh, nasi goreng dan atasnya ditabur dengan udang, nyum2 mesti best kan?? Boleh baca kat sini.http://foodsmania.blogspot.com/2009/06/food-hunting-nasi-goreng-udang-ipoh.html…Nak try!!! Hehhehe…gambar2 akan diupdate kemudian ek kawan-kawan.

Daku tak pernah pergi rumah hubby kat Perak ni, abah kata kat Simpang Pulai. Kalau nak naik Cameron Highlands 1/2 jam jek hehehhehe…owh ada plan nak naik Cameron highland ni, kene bawak baju tebal. Abah cuti Sabtu nanti, so blehla singgah kejap sambil bergambar dengan strawberry ke. Perancangan macam best kan, kita tengok jelah nanti sama ada pegi atau tak ye.

Ni still di rumah lagi, tunggu abah balik keje, pastu baru bertolak ke Perak, semoga perjalanan kami dipermudahkan pergi dan balik. Korang bawak anak2 bercuti ke mana? Untuk yang bekerja, be happy sokmo!!

12 thoughts on “Jom bercuti ke Perak jom!!! ^_^”

  1. Kebetulan pulak kakcik sedang dengan lagu kosong…kosong…kosong…

    InsyaAllah, esok malam kakcik akan bergerak ke Kedah bersama suami dan anak2. 🙂

  2. Perancangan biasa kalau dah ada rasanya insya-allah akan sampai Aju… kakak tak kemana-mana selain balik kampung…

  3. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    PERAK?? dulu selalu gak gi
    now dah berthn x singgah
    dulu bukit merah tue every month terjah sebab nak mandi nak BMlake town resort tue ngeee

  4. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    ermmbest nyer cuti2 perak…try la nasi ganja wangey…pastinyer meletup…hehe

  5. ooo..hubby aju kontraktor skolah ke?

    beshnya cuti-cuti….kalau dah stgh jam je g CH, baik naik je…dah alang-alang…kekeke…

  6. selamat bercuti ke perak uolssssssssss!~

    iols baru aje balik dari kampung – kat perak…
    hiks

  7. waahhh!! untung la dia dapat pi bercuti… semoga selamat sampai selamat balik kerumah.. ehhehhe… tumpang happy je la ye… 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: