Owh! Dah dapat rasa Pavlova yang femes tu

 
Hotel Istana, tu menu pencuci mulut dia 😉
 
 
Inilah lauk yang kami makan
 
3
Sayuran menyihatkan
 
Pavlova kecik je, tp nyum2
Semalam ada function di Istana Hotel.
Sewaktu menikmati hidangan tengahari, terpandang pada menu....PAVLOVA!!
Sedap, itu sahaja yang dapat digambarkan kekeke…
Hari ini tiada apa yang nak dicoretkan sebab,
2 hari tak masuk opis so banyak tugas perlu dilunaskan.
Apapun, Bila pavlova tu masuk dalam mulut,
daku menggambarkan ianya lembut seperti kek biasa.
Rupa2nya, ianya keras dan manis ye…
Emmmm terasa nak makan lagiklah…
BACA  Resepi Kari Ikan Merah Yang Mudah

15 thoughts on “Owh! Dah dapat rasa Pavlova yang femes tu”

  1. mmg pavlova manis kan sbb tu dia keras, keras sbb gula mix ngn telur kalo xsilap la… n sedap kalo mkn masa sejuk jer kan… hr tu try, tp tu la rasa bkn cm mkn kek…hehe..jakun la tu…

  2. food kt hotel istana mmg sedap…aik keras ke..kita mkn lembut je..certain tmpt ada yg ckp tk best pavlova..tp manisssss kn

  3. haii aju..
    kakain pun dah makan pavlova tuu..
    sedapkann..tapi manis la sikit..

    mula2 kawan bagi..lepas rasa mcm tak cukup jer..pas tu beli lagi..
    mmg dasar kuat makan kakain nii…

  4. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    errm terliur i tau…semua menunyer best dan menggoda nanti nak gi gak nih…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: