Pemandangan Luas Dari Hotel Ancasa, Port Dickson

Mengadap ke laut pagi-pagi ni memang menyamankan. Saujana mata memandang kekdahnya hihi. Ni kalau abah ngan anak2 ada ni dah lama ajak pi mandi laut.

Jadual kursus padat macam beg baju ni jugak, takde masa nak mandi pool, tak sempat pon nak gi jenjalan kat Telok Kemang nun. Hehehe jimat duit.

Hari ini jugak genap 7 tahun arwah ayah meninggalkan kami semua, 25.5.2005 tetap segar diingatan. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 beriman. Alfatihah

TQ yang sudi singgah!!

10 thoughts on “Pemandangan Luas Dari Hotel Ancasa, Port Dickson”

  1. Bila jauh dgn anak/suami mesti ingatan tak boleh lupa pada mereka kan aju…

    Moga arwah ditempatakan bersama kalangan yg beriman dan beramal soleh – al-fatihah

  2. aju…aju menang teka2 kat blog fieda…fieda guna adress pejabat aju ke nak pos hadiah nanti…fieda ada simpan lagi adress aju…

  3. Salam Aju,

    Hotel Ancasa ni memang cantik pemandangan lautnya. Pernah juga datang ke sini dengan cucu dan anak-anak dua tahun lepas.

    Masa tu cuti sekolah, 1 apartment 3 bilik tanpa breakfast tapi ada dinner rm800.00 satu malam. Sekarang tak tau berapa harganya.

  4. sedih bila ingat arwah ayah kan…

    semoga roh mereka dibariskan bersama org2 yg beriman….amin..

  5. aju… izan pun kalau teringatkan arwah abah jadi sebak. cuma bezanya arwah abah izan meninggal masa izan masih kecik. tak byk kenangan yg izan simpan ngan arwah..

    al-Fatihah…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: