Terima Kasih Abang Dan Anak-Anak

 TQ Abah, Najwa, Najiha, Adam!!

Bukan selalu ibu dapat surprise macam ni. Malam tu abah baru pulang dari Perak. So macam biasalah hidang makanan untuknya, tapi abah pesan buatkan air oren satu jug! Eh pelik tak pernah abah order air banyak tu, biasanya secawan susu Omega Plus je.
 Sedap sangat kek ini, Bakers Cottage Si Gombak

Sedang ibu membancuh air di dapur, abah dan anak-anak di ruang tamu sedang menyiapkan kek rupanya. Wahh terharu ibu, tak sangka dalam pada sibuk tu abah masih ingatkan hari untuk ibu ;).
 Karipap Untuk Ibu, TQ Najiha!

So sweet! Najiha pulak buat karipap untuk ibu, kata pengasuh anak2 ni, ini setahun makan pon tak abis kekekek, so touching! Ini project Najiha di Tadika Little Caliph lah ni. TQ teacher for this lil cute curry puff hihi.

Ibu sayang abah dan anak-anak semua! Setiap hari adalah hari bahagia untuk kita semua kan!! Menggembirakan anak-anak adalah saat terindah dalam hidup, moga dengan ini dapat keberkatan dari Allah dan kekal bahagia ke akhir hayat. 
Najwa waktu ini tidak berbaju, jadi Najwa tiada gambarnya di sini, ha kan dah rugi satu entry tanpa Najwa hehehhee….
 

16 thoughts on “Terima Kasih Abang Dan Anak-Anak”

  1. ♥MAMASYAZA♥

    wahhhh so sweeettttt. akak takde hadiah, nikan hari ibu, bukannya hari mama, so kena tunggu hari mama baru dpt hadiah…boleh gitu…hehehehe

  2. Anak-anak dah kian besar memang dia sibuk kalau tak diraikan. Kita sebenarnya tidak merasa perlu kan Aju… tapi amat menghargai bila ingatan padu itu ada…

    Karipap tu kreatif… anak-anak kakak tak pandai bab melukis nie Aju…

  3. setiap hari adalah hari ibu. tak ada salahnya meraikan asalkan jgn niat dlm hati hari ibu cuma perlu jatuh pd 13 mei je…

  4. (Lizz) http://www.mummycute.com/

    hi ajue dah lamer tak menyinggah kesini….br balik dr kursus…best kan dapat hadiah dari anak2 n suami tersayang kan…kekadang biler dihargai raser happy sangat….saya pun dapat bunga comel sangat….

  5. wah, touching gituewwww….

    pandai je kan diorang ni berkomplot….hehe….

    dah try belum karipap tu?? hehe…

  6. salam kak aju..eca xdpt feedback dri akak berkenaan edit template.
    so,eca nak minta akak cek email akak.eca ada hntrkan email terbaru.
    kalau akak xjdi nak amik servis eca,just inform eca yer..xde la eca ternanti2x.

    n selamat hari ibu 🙂

  7. sweetnya karipap yg najiha buat utk ibu tu… kejutan dari suami n anak2 buat kita rasa sgt2 dihargai kan aju…

  8. LiLy @ MumMyQiStInA

    Alahai sweetnye…
    Best dpt suprise…

    Selamat Hari Ibu Aju…
    Moga kita menjadi ibu yg terbaik buat anak2 kita…^^

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: