Hadiah Anniversary ke 8 Wee Wee

 
 TQ hubby
Hahahahahhahaha sebelum nak mulakan cerita ni, nak gelak puas2 dulu..Hehehhe korang mesti ingat jam daku pernah hilang 27/2/2012 yang lepas, ingat tak? kalau tak ingat boleh klik link tadi tu, jam tu dah 5 tahun ku pakai. Okeh kemudian tak lama pastu kan beli jam baru pada 15/3/2012 kan, nak tengok jam baru tu boleh klik link 15/3/2012 tu.
Pastu jam baru tu pon hilang jugak!!!! Hilang di Masjid Shah Alam, di tempat wudhu’, huwaaaaaa nanges hentak kaki!!! Orang kata takde rezeki kan, yang pelik cari di kaunter pertanyaan Masjid Shah Alam tu pon takde, siap staff tu walkie talkie member2 cleaner dia lagik, still takdo jugak.
Takpelah, mungkin dah takde jodoh denganku. Kalau korang perasan, jam-jam ku itu hilang di tempat yang baik, tempat ibadat, hubby kata takpelah, kita pon tahun setiap yang berlaku ada hikmahnya, bukan rezeki kita, mungkin jadi rezeki untuk orang lain, daku pasrah….
 
 
 Jam daku, jam hubby
So bersempena Anniversary ke 8 pada 5/6/2012 yang lepas, hubby dengan murah hatinya telah membelanja daku beli jam baru, kali ini daku request jam murah je, sebab kalau hilang lagik daku taklah ralat sangat yang ini hanya RM120 je, beli di kedai yang sama dengan yang daku beli sebelum ini, daku suke pink so sebab tulah pilih pink jugak.
Hopefully jodoh daku dan jam baru ini akan berkekalan, kali ini daku dah ingatkan Najwa, Najiha dan Adam, kalau ibu tanggal je jam ini, ingatkan ibu di mana ibu letakkan tadi tau, kalau Najwa Najiha tu bolehlah ingatkan ibu, tapi Adam tu? hehehehhehe
BACA  Mode sedih | Jam kesayangan hilang

18 thoughts on “Hadiah Anniversary ke 8 Wee Wee”

  1. kakcik dah lama tak pakai jam tangan sejak jam SEIKO yang suami kakcik belikan hampir 15 tahun lalu mati baterinya tahun lepas.

  2. ☆*♥L@dy @yU♥*☆

    macam ai jugak last year punya anniversary dapat jam gak…lucky darl beli jenis x der battery so sure thn lama kali ngeee

  3. Jam yg baru hilang tu sayanglah Aju, kakak suka yg itu. Jodohnya tak lama dgn Aju. So tak apa kali ini harap tak hilanglah lagi..

  4. hehe.. harap2 jam ni akan berkekalan la sbnya hadiah anniversary kan… kl hilang jugak, rugi la..takde kenang-kenangan dah…

  5. aju, jam kita sama la…..tp kaler biasa je….xde la pink-pink tu…hehe….

    lenkali amik wudhuk letak jam siap2 dlm bag….^_^

  6. wah cantik…jam koi pun warna merah jambu…dan koi tak pernah tanggalkannya di tempat awam sebab mmg tahu diri ini mmg pelupa… mandi sungai pun pakai…

  7. Assalam Aju.
    Cantik jam tu.Biasanya hadiah dari org tersayang jarang nak hilang sbb kita mesti jaga baik2.

  8. salam aju…

    maaf ye izan lambat singgah sini n komen2 cam selalu. cantiklah jam tu… pink gitu… i like!

  9. suka beli jam yang sama paten dengan husben. hehehe… walhal ada satu je jam. tak pernah beli lain. guna jam yang itu je la. dah lima thn jgk usia jam tu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: