Umum Promosi Dutch Lady 123/456 & Drypers di Tesco June 16, 2012

Ada yang mencari-cari promosi susu Dutch lady dan Drypers? Sekarang ni stok bebudak ni pon dah berkurangan, bolehlah berjemaah ke sana. Susu tu perasa biasa, madu dan coklat, tapi 123/456 je tau, biasanya 6 tahun ke atas tu harga dia dah lain, dalam erti kata lain mahallah ;), syukurlah ada promo di Tesco sehingga 17/6/2012 (besok ye). Bolehlah menopup stok diorang ni.

Eh, bilalah anak sulung saya ni nak brenti membotol ye, jimat sikit duit ibu abah dia, bukannya tak suruh dia stop botol, tp menangis2 nak susu, kesian pulak tengok.

So cepat-cepat ke Tesco ye, Selamat berhujung minggu!!!!

Tags : , ,

5 Comments

  • amirah posted on June 16, 2012 at 2:20 am

    baru je memborong susu 123 1 kg dkt mydin last weekend. harga yg sama

    Reply
  • Deq's Qienz posted on June 16, 2012 at 3:05 am

    wahhh bestla..tp ank kite dah xminum ducth lady dah..pampers bley la gi soping..hehee..thank da info 🙂

    Reply
  • Nafisa81 posted on June 16, 2012 at 3:07 am

    aku belum penah ke TESCO..haha..

    Reply
  • Bui Junaidi posted on June 16, 2012 at 4:18 pm

    MMG MURAH..UNTUNGLAH BELI MASA TGH OFFER KAN

    Reply
  • Mat Nor posted on August 21, 2016 at 3:03 pm

    Kami pun bereksperimen bagi FM kat baby kami since 1 bulan lagi. Wife bukannya taknak BF tapi BM semakin merundum. 1st time bagi FM S26, then wife bagi Karihome. Baby kami kdg2 minum tak abis membazir FM, baby prefer BM mama dia lagi. Kat umah pengasuh, baby kami pun kurang nak minum FM. Kami pun tukar ke Dutch Baby, senang nak maintain harga pun lebih murah dan jimat. Baby pun boleh terima Dutch Baby. Beli kat Speedmart bawah RM 30 untuk 1 kg. Survey kat 11street dengan kupon RM 50.90 untuk 2 pack x 1 kg dengan guna kupon diskaun dan kupon shipping. Lebih jimat dan berbaloi.

    Reply
  • Leave a Reply