Membeli-Belah Ubat Paling Mujarab (Part 1)

20120715-221921.jpg

Tajuk kat atas tu adalah dialih bahasa dari pepatah shopping is the best medicine, eh bukan laughter the best medicine ke? kekekeke. Sabtu lepas kan ke Sogo Member Day Sale kan, sia-sia je kalau dah jadi member tapi tak pegi kan. So amik half day leave lah Jumaat lepas, kalau bos baca entry ni bocorlah rahsia hihihi. So orang tu toksah kata, memang ramai, kang pelik plak Sogo Sale tapi takde orang , pelik kan? Kan? Kan?

20120715-221934.jpg

Jadinya dari Opis kul 12.30 tghari, jalan jem sangat-sangat, ingatkan dalam Sogo dah takde parking then nak parking luar je, rupa-rupanya rezeki tu ada, dapat parking kat dalam Sogo. Bagus jugak sebab pegi sorang-sorang ni bahaya kan, banyak sangat kes ragut sekarang ni.

So sampai je dalam Sogo, tarik nafas, cucuk duit kat ATM machine, pastu fokus!! Mana nak mula dulu ni? Of coz lah baju budak-budak kan, so kat situ rasanya tempat yang paling ramai orang!! Ya ampuuuunnn!!!! Ramai sesangat ramai!! Kekekeke nak medicine sangat kan? Hihihi

20120715-222006.jpg

Takpe terjah jugaklah, pusing 2/3 kali masih belum nmpk apa nak diambil, kali 4 pusing baru nampak idea hihihi…amik suar jean Najwa, Najiha dan Adam. Habuk kat baju2 tu punyalah banyak, masing-masing duk menenyeh idung jek sebab gatal kan.

20120716-074601.jpg

Ini baju adam

Selepas 2 jam pusing sampai penat kaki acik ni, pastu bergegas nak balik plak, jam dah tunjuk kul 4:30 petang, so bolehlah challoww sebab takmo berebut balik ngan orang opis plak kan..so seee yaaaa!!! Total shopping ialah RM300 untuk anak-anak.

BACA  Hytex Warehouse Sales memang berbaloi

3 thoughts on “Membeli-Belah Ubat Paling Mujarab (Part 1)”

  1. yeaaaaaaaaaah terbaikkk punye terapi ..
    akk pun semalam bersopink utk anak2 ..
    x leh tunggu kan .. kalau dlm puasa penat kan
    soo senang sopink awal2 ..
    cantik2 baju budak2 nie
    tapi kan aju .. pakaian budak2 lahh lebih mahal dari kita kan
    nangis tgk rege baju2 mereka semalam ekeke 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: