Membeli-Belah Ubat Paling Mujarab (Part 2)

20120717-084125.jpg

Hihihi dah macam citer Slot Samarinda pulak ade sambungan kan. Semalam shopping kat Sogo, yang ni citer shopping kat Parkson Selayang Mall pulak. Ini turn ibu abah sebab anak-anak dah dapat baju raya kan. Bukan baju ibu pon tapi baju abah, ibu beli Elianto je.

Bukan main eksen lagi ngangkut beg Parkson tu tapi bukan ada apa pon dalam beg tu, hihihi berlakon jek, saya pandai berlakon kan? Hihihihihi…. Budak-budak ni pon pandai berposing ha, ngalahkan ibunya, like mother like kids gitew!

Kat sini tak ramai sangat orang membeli belah, oklah tak bersesak nak pilih baju and bayar kat kaunter. Harga bajunya memang jauh mahal dari Sale kat Sogo kelmarin. Apapun lega dah settle beli baju raya, sekarang bolehlah pikir nak beli kuih raya pulak, hihi pose pon belum lagi dah nak raya kan ish ish ish..

20120717-082801.jpg

20120717-083528.jpg

BACA  Baju basahan anak-anak di Hytex Warehouse Sale

8 thoughts on “Membeli-Belah Ubat Paling Mujarab (Part 2)”

  1. mmg membeli belah ni ubat mujarab… ubat mujarab untuk menguruskan poket yang tengah gemuk.. hihii…

    sy sk shopping ni tp hubby lah xlarat nak layan.. lama nak tunggu… ahhahah

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: