Sudah mampu tersenyum

20120710-081705.jpg

Alhamdulillah hari ini sedikit gembira dalam hati sebab blog ini semakin pulih, walaupun masih belum sepenuhnya tapi dah cukup mengubat luka kehilangan follower dan bloglist kengkawan yang ada blogspot dulu, sekali lagi kalau nak bertukar ke wordpress follower memang tak boleh diangkut sekali ye, dulu boleh tapi since pihak google dah perkenalkan google plus, google friends connect sudah dimansuhkan.

Terima kasih tak terungkapkan buat ina intan berlian @ http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/ sebab siap tolong wat entry khas untuk Akak, malu rasanya tapi berbaloi sebab ramai kawan- kawan blogger dah tahu feed baru blog ini. Bukan apa minggu lepas kalau publish entry baru takde pon orang yang baca dan komen waaaa nanges!! Sendiri tulis sendiri baca huhuhuhu..

Kat blogspot dulu ada bloglist kengkawan dan boleh option to show all atau show 5/10 tapi yang ni tiada option tersebut, Mintak maaf kalau ada link kawan2 yang belum update lagi, perlukan masa untuk rearrange kedudukan list ini. Terima kasih buat kawan2 yang dah update bloglist atau feed baru blog Aju ini, Aju akan beransur-ansur ke blog anda semua.

Buat kawan-kawan baru yang datang, terima kasih jugak ye, heheheheh dah rasa macam dapat award pulak kekekekke…kesimpulannya sayang korang semua!!

Buat kawan-kawan yang belum update lagi, bolehlah update link blog lama aju dari www.ajumohit.com kepada http://ajumohit.com/feed

BACA  Krim telon bayi Comelote melegakan kembung dan selsema

11 thoughts on “Sudah mampu tersenyum”

  1. aju dah semakin advance sekarang ni..hihihi..u la dok pelik gak sebelum ni nape aju senyap jer..rupa2 rupanya ada prblm ye..

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: