January 21, 2021

Beli Susu Percuma Botol Air Comel ^_^

20120829-051616.jpg

Hari Sabtu lepas serbu Giant Batu Caves sebab susu tepung Dutch Lady 1kg ada promo, RM18.99 satu pek. Syukurlah ada promo ni, sebab stok susu anak-anak pon dah tinggal satu pek je seorang. Untung jugak umah dekat ngan Giant kan hihi.

Kebetulan ada promo lagik, kalau pembelian produk Dutch Lady melebihi RM30 percuma botol air 650ml ni. Kalau buat stok susu memanglah kene beli banyak pek susu tu kan, so dapatlah 4 botol air tu percuma.

Benda free mestilah semua orang suka ;). Jadinya botol air ni boleh bagi Alia dan Najiha bawak gi sekolah. Ibu pon dapat jugak ;). Okeh jimat dah beli botol air baru hihi.

Suke tengok botol air ni slim, comel and senang dipegang oleh bebudak ni. Letak dalam poket beg sekolah diorang pon cantik je nampaknya. Teruja tak? Hihihi

Daku tak pasti promo ni sampai bila tapi yang pastinya tak semestinya di Giant je kot, maybe kat Tesco or Carrefour pon ada. So pada ibu-ibu yang memberi anak-anaknya minum susu ini bolehlah terjah selagi stok dan promonya masih ada 😉

20120829-051624.jpg

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

5 thoughts on “Beli Susu Percuma Botol Air Comel ^_^

  1. aloor untungnya ajuu
    akk x tahu ada offer macam nie di giant
    kalau tidak sure akk beli utk stok huhuhu
    zahrien pun minum susu nie

    botol2 tuu cantikkkkkkkkkkkkkkkkk huwaaaaaaaaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: