Umum Dress Muslimah di Butik Najjah August 2, 2012

Spread the love

20120802-082232.jpg

Daku tengok leeya hotfm ni pakai dress muslimah ni cantik sangat, nak tau jugak mana bleh dapat dress tu. Survey punya survey rupanya ada dijual di butik Najjah. Memang cantik-cantik, sesuai sangat nak pakai kalau gi Majlis Raya Opis nanti.

Bagi yang belum ketahui, sebenarnya butik ini dimiliki oleh seorang selebriti Malaysia sendiri iaitu Farrah Adeeba. Tengok harga memang terkebil-kebil bijik mata, tapi tengok design dan materialnya pulak kan, oklah memang sesuailah dengan harganya tu.

Kalau korang nak tengok design dress yang lain boleh tengok di website www.najjah.com atau di https://www.facebook.com/najjahboutique. Hmmm wat cuci mata, kalau nak pergi butik diorang pon boleh juga, lagi bagus sebab boleh try skalik kan, bolehlah terus ke The Strand, Kota Damansara.

20120802-082239.jpg

20120802-082246.jpg

20120802-082251.jpg

Hmmm cantik kan? Bilalah dapat beli ni hihihi. Bagi yang berminat bolehla terjah Najjah.com untuk pembelian Dress Denim ini.


Spread the love

Tags : , , , , ,

7 Comments

  • IntaNBerliaN posted on August 2, 2012 at 11:55 am

    a’alah… cantiknya dress ni…

    Reply
  • ema posted on August 2, 2012 at 3:41 pm

    cantik..
    ema recently posted..Kad Raya Pertama Dari Eqbal ZackMy Profile

    Reply
  • Fiza Rahman posted on August 3, 2012 at 9:26 am

    Cantik lah baju2 nih.
    Fiza Rahman recently posted..RAIHAN…My Profile

    Reply
  • shahida ahmad posted on October 29, 2012 at 8:50 pm

    I nk jd member. Klu ada promo please inform. Tq

    Reply
  • Myra Jay posted on January 7, 2014 at 2:19 pm

    Cantiknyaaaa 🙂
    Berkenan..hehee
    Myra Jay recently posted..Phoebe Ribbon Chiffon Maxi Skirt – NAK JUALMy Profile

    Reply
  • Idah posted on June 10, 2014 at 4:18 pm

    Bagaimana ble saya membeli long dress ini di online dan brp harganya.

    Reply
  • borneo posted on April 15, 2016 at 2:41 pm

    Cantiknya kalau udah ada istri boleh juga order di sini heeee

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge