Rupa baru koleksi make up Elianto

20120809-060601.jpg

Pada yang menggunakan produk Elianto ni mesti perasan yang ada certain produknya dah bertukar packaging dia kan? 2 minggu lepas gi Parkson then biasalah sekarang kan ke tengah Sale so mestilah nak menambah koleksi make up kan. So saja duk belek-belek two way cake dengan concealer tu. 2 benda ni wajib ada dalam beg make up aii.

20120809-060608.jpg

Pastu tengok macam lain je kotak dia tu, pastu that salesgirl kata Elianto dah stop produce yang lama tu, so diorang dah keluar dengan formula yang baru, yang daku perasan kalau produk dulu tu dari Korea, yang ni dia tulis dari Itali plak, hmmm takpelah janji finishingnya cantik kan.

So menambahlah stok kat situ, concealer yang baru tu tak berminyak sangat nmpknya, senang je nak tepek kat jeragat ni. Waktu tu daku beli jugaklah concealer lama tu, dapat RM11 jek huhuhuhu, last kopeklah kiranya ni. Hmmm ngabih RM88 kat situ, pastu kalau pembelian melebihi RM80 dapat free 1 lip gloss, hmmm seronoknya hihihi.

20120809-080851.jpg

Harga baru two way cake tu RM33, pastu dapat less 20%, then concealer tu RM25, yang ni takde less. Hmmm dah settle make up untuk raya ;). Lagipun tak banyak nak tepek concealer ni. Memang jimatlah senang cerita.

BACA  Harga kamera Nikon D3100, hobi baru kita

3 thoughts on “Rupa baru koleksi make up Elianto”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: