Alhamdulillah hari ini genap umur daku yang ke 31 tahun, oppss sweet 31, masih diberi peluang untuk sama-sama berkelana di bumi Allah ini di samping suami dan anak-anakku yang tercinta.
Suami tanya, Aju nak hadiah apa tahun ni? Emmm rasanya semua yang daku nak dah ada depan mata. Tiada apa lagi yang nak direquest, kwang kwang kwang!!! Korang percaya ke kata-kata ni? Bertuah kan? Nanti nak pikir nak hadiah apa, mana tau dapat iPad ke kan? Hiks hiks hiks
Sekarang kami berada di kampung daku dan suami, baru lepas menziarah kubur arwah bapa mertua dan kubur arwah ayahku. Sayu hati di pagi hari lahir menziarah kubur ayah. Emmm tahan airmata menitis depan Anak-anak tadi, rasanya inilah hadiah hari lahir paling-paling bermakna tahun ini!!!!
May Allah blessing all of us, insya Allah, tq buat sahabat yang wish ye..
Selamat Hari Lahir Aju…Semoga panjang umur dan bahagia selalu..
selamat hari lahir aju..moga semuanya diberkati..
Happy birthday aju..semoga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungannya…
eppy belated bday dear ..
semoga sentiasa berbahgia .. panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu
hepi belated besday aju…..^_^