Tudung Raya D’Haja Boutique

20120806-110132.jpg

20120806-110119.jpg

Emmm korang tengok iklan terkini Tudung D’Haja kat tv tu kan? Ala yang model dia Irma Hasmie tu, emm berkenan betul tengok tudung-tudung dia ni, cantik sangat. Korang pikir, match kan jubah butik Najjah tu dengan tudung ni, mesti vogue gitu.

Sekarang ni kalau tengok kat kedai, style tudung awning 3 layer kan, tapi daku tak minat sangat sebab jarang, kalau nak pakai jugak, kenelah beli inner neck yang labuh tu, kalau tak nampaklah bayangan leher kita nanti.

Kalau korang nak mencuci mata, bolehla gi https://m.facebook.com/d.haja, macam-macam paten dan kaler ada kat sana. Orang gomen kan nak dapat bonus kan, kalau duit terlebih blehla beli untuk raya….

20120806-110126.jpg

20120806-110142.jpg

20120806-110154.jpg

BACA  Dress pasar malam pon cantik juga

3 thoughts on “Tudung Raya D’Haja Boutique”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: