Di dalam fitting room Butik Najjah

Ini bukan citer skodeng or ngintai ye, sekarang ni kan banyak citer kamera dalam fitting room kan, owh tidak untuk entry ini. Ini nak citer bab ngetest baju je ;).

Seminggu sebelum beraya berpeluang mengunjungi butik Najjah di Wangsa Maju, opposite dengan Wangsa Walk. Saya teruja nak mencuba baju dress labuh yang saya pernah tunjukkan sebelum ini.

Butik di Wangsa Maju ni renovation works belum siap sepenuhnya lagi, sebab tengok keadaan kedai yang masih belum betul-betul in proper lagi. Maksudnya, keadaan kedai masih berdebu dan kebanyakan racking belum siap. Tapi display area untuk jubah dan tudung dah ada.

Saya rasa kalau dah ready sepenuhnya barulah nampak lagi best nak masuk dalam kedai tu. Itu seminggu sebelum rayalah kan, mungkin sekarang ini semuanya dah in proper dan susunan lebih baik lagi.

Masuk-masuk kedai je kan, mata terus terpaku pada dress labuh oren ni, pergghhh cantik sangat-sangat okeh!!!

Model menggayakan size SSsssss hehehhehe, bangge kejap sebab selama ini model memakai size L untuk seluar, dan size M untuk baju kurung, sila ingati size ini jika anda ingin mengupah saya menjadi model produk anda hehehhe.

Saya ngetest je dan tak beli pon dress ni, pada saya memang ianya cantik tapi saya belum mampu untuk memilikinya. Harganya lebih kurang RM350++ ;(.

BACA  Menang Mini Giveaway

3 thoughts on “Di dalam fitting room Butik Najjah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: