Umum Di dalam fitting room Butik Najjah September 14, 2012

Spread the love

Ini bukan citer skodeng or ngintai ye, sekarang ni kan banyak citer kamera dalam fitting room kan, owh tidak untuk entry ini. Ini nak citer bab ngetest baju je ;).

Seminggu sebelum beraya berpeluang mengunjungi butik Najjah di Wangsa Maju, opposite dengan Wangsa Walk. Saya teruja nak mencuba baju dress labuh yang saya pernah tunjukkan sebelum ini.

Butik di Wangsa Maju ni renovation works belum siap sepenuhnya lagi, sebab tengok keadaan kedai yang masih belum betul-betul in proper lagi. Maksudnya, keadaan kedai masih berdebu dan kebanyakan racking belum siap. Tapi display area untuk jubah dan tudung dah ada.

Saya rasa kalau dah ready sepenuhnya barulah nampak lagi best nak masuk dalam kedai tu. Itu seminggu sebelum rayalah kan, mungkin sekarang ini semuanya dah in proper dan susunan lebih baik lagi.

Masuk-masuk kedai je kan, mata terus terpaku pada dress labuh oren ni, pergghhh cantik sangat-sangat okeh!!!

Model menggayakan size SSsssss hehehhehe, bangge kejap sebab selama ini model memakai size L untuk seluar, dan size M untuk baju kurung, sila ingati size ini jika anda ingin mengupah saya menjadi model produk anda hehehhe.

Saya ngetest je dan tak beli pon dress ni, pada saya memang ianya cantik tapi saya belum mampu untuk memilikinya. Harganya lebih kurang RM350++ ;(.


Spread the love

Tags : , , ,

3 Comments

  • Fiza Rahman posted on September 14, 2012 at 12:25 pm

    Cantik. Smoga aju dapat memilikinya satu hari nanti…cewahhh ayat haku…☺☺
    Fiza Rahman recently posted..DOA hari ini…My Profile

    Reply
  • ema posted on September 14, 2012 at 1:27 pm

    fuhh, meletops kalau pakai..
    ema recently posted..Duit belanja sekolah masa kiniMy Profile

    Reply
  • IntaNBerliaN posted on September 14, 2012 at 9:48 pm

    wah… cantiknya baju tu kakju… tp mahal la plak yer…

    Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge