Sinopsis Julia Slot Akasia TV3

Drama terbaru bertajuk Julia ini menggantikan Drama Kau yang Terindah, yang mana ianya akan mula ditayangkan pada 24 September 2012, Isnin hingga Khamis jam 7 malam di TV3. (Sinopsis selanjutnya akan diupdate kemudian)

Amir (lakonan Fizo Omar ) seorang yang agak nakal di sekolah, Amir telah ditangkap kerana merokok dan dikenakan hukuman rotan di hadapan guru-gurunya.

Amir juga ada hati dengan seorang gadis bernama Sofia lakonan Izreen Azminda, tetapi Sofia dengan selamba menolak cinta Amir, dan mengatakan dia tidak ada hati dengan Amir.

Sementara itu hubungan Amir dan Julia (lakonan Nabila Huda) semakin rapat, Julia berjaya merubah diri Amir dan Amir mulai menumpukan pelajarannya di sekolah.

Julia lakonan Nabila Huda, Fizo Omar dan Izreen Azminda ditayangkan utk Slot Akasia di TV3. Menjalani pengambaran di KL dan juga Korea. Antara pelakon lain yang menjayakan drama ini ialah Iqram Dinzly, Fauziah Ghaous dan ramai lagi.

BACA  Sinopsis Sirrun Slot Ratu TV9

3 thoughts on “Sinopsis Julia Slot Akasia TV3”

  1. abah tk suka betul tengok cerita khianat orang sana sini..dengkilah..itu lah ini lah..kejam btl tgk.OK!abah mmg layan pun sbb wife layan..kalau tak mmg abah tkkan layan punya lah.hehehe

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: