January 16, 2021

Traffik tinggi tak menjamin dapat Buffered Earning

Bagaimana nak pujuk hati ni kalau En Nuffnang dah lama tak bagi Buffered Earning kat blog ajumohit.com ni. Kali terakhir saya merasa BE ini adalah pada Februari 2012 yang lepas.

Saya perasan sejak saya ber domain dan hosting sendiri sejak bulan Mac 2012 yang lepas, nuffnang belum pernah bagi bonus lagi which means dah 6 bulan saya tidak merasa income dari CPUV campaign. Takpelah kalau berblogging untuk duit memang kecewa memanjang.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Yang saya pasti, saya perlu ikut semua tips yang saya pernah buat dulu, jangan risau masing-masing ada peluang nanti kan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ini juga bermakna traffik tinggi juga tak menjamin untuk blog anda mendapat BE. Yang penting menulis untuk kepuasan sendiri kan. Maksudnya tanggapan kata traffik tinggi barulah Nuffnang nak bagi BE adalah salah sama sekali okeh!! Oklah sekian bebelan untuk hari ini ;).

P/S : ada yang berminat nak mengiklankan produk anda di sini? Bolehlah emelkan di ajumohit@yahoo.com tq

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

15 thoughts on “Traffik tinggi tak menjamin dapat Buffered Earning

  1. huhuh setuju dikk
    same macam akk .. dah agak lama x ber BE ..
    memang benar , trafic tinggi x bermakna nuff akan bagi BE ..
    hakikat ..

    apa2 punn terpulang pada rejeki dari allah .. semua dari dia
    dia x izinkan x jadi juga ..
    apa2 punn memang kita teruskan macam biasa , berblog kerana minat , kalau bermaksud untuk BE memang akan mengecewakan akk;))

  2. aju…fieda dulu camni la perasaan ..tgk org dapat be fieda pun cuba semua tips2 yg diberi..tp rasa sedih plk mcm nuffnang anaktirikan blog fieda..nk harap earning kempen jer mmg ciput..

    tp tak tau camne plk kebelakangan ni berderet deret plk sekali dia kasi..fieda cuma anggap ni semua rezeki..insyaallah sekarang dia tak kasi mana tau sekali dia kasi nanti berderet deret..

  3. wah..banyak tu trafik..

    mmg betul..trafik yg tinggi x menjamin dapat BE..try guna ads network yg lain. google adsense pun masyuk jugak..innity dulu pernah apply w/pun cukup syarat dr segi trafik..tp x dpt jgk sbb ada syarat lain yg innity nak..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: