Dress pasar malam pon cantik juga

Sapa kata dress pasar malam tak cantik? Berbaloi pulak tu harga dia. Saya ni orangnya biasa-biasa saja. Nak beli attire yang mahal-mahal tu memanglah tidak berkemampuan, tapi kalau kata saya berduit tu lainlah kan. Bukan apa, yang mahal itu kualitinya lebih baik kan, tapi yang murah kalau dijaga dengan baik pun boleh bertahan lama jugak kan.

Saya ni tinggi orangnya, masa kecil dulu tidak bercita-cita jadi model pon, hehehe ada korang kisah? tak kan? hahahha..pak sedara suka mengusik saya, katanya elok saya jadi model, saya ni tinggi, kurus..itu dululah kan, sekarang ni sindri mau hengattt!! hihihi

Jadinya pada pandangan suami saya, dia memang suka saya ni berjubah dan ber”dress” labuh, cantik dan ayu pada pandangan beliau. Jadi saya amik kata-kata hubby itu..;)

Nak citer pasal dress pasar malam dah melalut sampai mana ntah kan. Dress kat atas tu saya beli dengan harga RM35, pastu cardigan tu RM30 kat pasar jugak. Set dress ni ada getah di perut jadinya dapat cover peyut muncit saya ni :). Selesa pon selesa sebab materialnya soft cotton yang strecthable.

Sekarang ni saya tengah usha-usha dress di thepoplook pulak. Cantik-cantik design dan colornya tapi harga mahal skitlah dari pasar malam ;). Apapun selesa dan tak perlu iron, itu yang penting!!

BACA  Make up Sendayu Tinggi yang best untuk ke pejabat

10 thoughts on “Dress pasar malam pon cantik juga”

  1. Jeles dengan orang tinggi, sebab pakai apaun cantik πŸ™‚

    Myra ni kategori rendah, nak pakai dress kena tengok jenis kain.. tak kena gaya terus nampak pohoon yang rendang πŸ˜€

  2. aanie pun x berduit nak beli baju mahal2 skrg ni…pakai je apa yg ada…x pun, beli time sale…itupun kalo ada saiz la..kekeke…

    sbnrnya x tau pun tu pasar mlm punye..kalo ckp dr poplook pun org percaya..kehkeh….

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: