Makan2 sempena 7th birthday Najwa

Abah : Najwa nak makan apa?
Ibu : Nak abah bagi hadiah apa?
Najwa : Najwa nak makan pizza, Najwa nak hadiah yang harga dia seringgit je..
Ibu dan Abah : ^_^ hehehehehehhe

Bolehlah tahun ni baru genap 7 tahun dan tak mengerti sangat nilai duit kan. Tak mintak hadiah mahal-mahal, cuba umurnya dah belasan tahun, siap buat wishlist lagik hihi.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Jadinya semalam kami lunch di PHD, Sri Gombak. Emmm dah berbulan jugak tak makan pizza, tidak mengenyangkan perut ketimuran saya ni ;). Satu hari tak makan nasi tak keruan perut ini dibuatnya.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Anak-anak nak makan mushroom soup. Jadinya kami ambil set Pizza regular dan mushroom soup untuk 4 orang tu. Tambah chicken wing and air twister oren. Licin jugak semuanya, nak plak berselera makan garlic bread and soup, si Adam siap bunyik-bunyik hirup soup tu :).

Anyway, terima kasih buat semua yang wish birhtday Najwa, dan buat Najwa GOoDLUCK for your final exam today ye. Dan GOODLUCK juga buat anak-anak yang exam final sebelum cuti persekolahan bermula!!! πŸ˜‰

BACA  Spagetthi Sweet Family la plak!!

12 thoughts on “Makan2 sempena 7th birthday Najwa”

  1. Seronoknya sekali sekala pergi meraikan hari ulang tahun anak macam ni… selamat ulang tahun kepada najwa, semoga dikurniakan kesihatan yang baik, sentiasa mendengar kata ibu bapa dan menjadi seorang anak yang solehah.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: