Selamat Hari Raya Aidiladha Buat Semua!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua pembaca yang berkunjung ke blog ini. Dah start bercuti ke? Hari ini saya, suami dan anak-anak pulang ke Pahang. Korang tahu saya dan hubby jiran kan? So senangla nak balik raya rumah masing-masing hihihi

Kepada yang pulang ke kampung semoga berhati-hati. Semoga perjalanan kita selamat dan diberkatinya. Kami bertolak tadi jam 7 pagi, emmm syukurlah tak jem. Jalan masih lancar lagi, rasanya masih ramai yang bekerja lagi hari ini.

Selamat Hari Raya Aidiladha dan selamat menjalankan ibadah korban. Terimalah kad raya yang tidak seberapa dari saya ;). Sama-sama bertakbir memuji kebesaran Allah.

Photobucket Pictures, Images and Photos

BACA  9 petua doa mustajab. Jom amalkan bersama.

6 thoughts on “Selamat Hari Raya Aidiladha Buat Semua!”

  1. salam aju ..
    akk dah try google tapi semua utk yg letak dlm kotak dlm header .. huhuh akak x nak yg tu .. akak nak yg simple macam aju punya nie .. HOME , BERITA SEMASA dan lain2 tuu .. nak yg macam tuu .. letak simple2 macam kat blog aju nie .. huhuh

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: