January 22, 2021

Cek ke 4 Nuffnang Dah Sampai

Photobucket Pictures, Images and Photos

Alhamdulillah Sabtu lepas saya selamat menerima cek ke 4 dari Nuffnang. Amaunnya tak banyak pon. Memang menjadi kebiasaan saya akan cashout pada minimum amaun sahaja. Bolehlah belanja husband anak-anak mengeteh nanti kan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Ini income tertinggi setakat yang saya pernah dapat, sebelum ni hanya dalam RM23 untuk satu buffered earning. Alhamdulillah nampaklah peningkatannya kan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Emm dah boleh nak cashout dan mungkin boleh pasang iklan Admax plak pasni. Pasang untuk sebulan ke then saya akan try bagi feedback selepas itu.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

16 thoughts on “Cek ke 4 Nuffnang Dah Sampai

  1. syoknyee dikk
    akak nie dah lama kemarau BE ..
    hurmm aju , nak tanye macam mana nak letak iklan nuff di dalam entry di bhg bawah .. kalau kita tgk , diantara 2 entry dia berada di tengah2 .. huhu akak nak try buat ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: