Durian Crepe, sudah tidak ngences lagi ;)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hmmm nyummm Alhamdulillah merasa jugak nak makan durian crepe fenomena makanan masa kini hihihi. Terima kasih buat kak ana yang tolong belikan dari penjual durian crepe online. On da way bawa balik dari ofis ke rumah tu tak sabar nak makan dengan anak-anak. Macamanalah rasanya kan?

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hmm inilah rupabentuk durian crepe. Comel aje. Rasa jangan tak rasa. Emmm sedap, kulitnya tepung biasa je macam lempeng dan isi duriannya dicampur dengan fresh cream.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Makan sejuk-sejuk memang sedap! Sekali hadap je dah habis semua 5 biji DC ni. Tapi rasa macam masamlah isi durian tu, macam nak jadi tempoyak dah. Memang macam tu ke rasa dia?

Photobucket Pictures, Images and Photos

BACA  Berjimba๏ปฟ di 4Fingers Crispy Chicken, Nu Sentral

16 thoughts on “Durian Crepe, sudah tidak ngences lagi ;)”

  1. Kak Nurul pun baru rasa durian crepe kwn bawa opis.Tempat yg dia beli nie duriannya pki durian D24 dan musang king,klu dia pki durian lain dia ckp masam……..

  2. Rasa durian crepe tu tak masam patutnya. Kalau dah masam tu maksudnya takda kualiti la. Memang tak boleh repeat dekat penjual tu. Tengok rupa DC tu pun dah x cantik.. ๐Ÿ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: