Permohonan Exabytes Ads Program kali ke 4

Alhamdulillah ini kali yang ke empat permohonan saya diterima untuk menepek iklan Exabytes di blog ini. Kali ini jumlah yang ditawarkan kepada saya ialah RM60/3 bulan di header blog. Lebih RM10 dari jumlah yang ditawarkan sebelum ini. Sebenarnya kontrak untuk iklan kali yang 3 dah tamat pada 3 minggu lepas. Jadi saya cuba nasib hantar emel pada pihak Exabytes. Syukur, pemohonan saya diluluskan. Heheh macam buat pinjaman peribadi pulak.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Syarat-syaratnya masih sama dengan sebelum ini, diorang akan minta kita hantar screenshot UV blog untuk tempoh 2 bulan. Selepas itu mereka akan review dan beritahu kita berapa jumlah RM yang mereka offer. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh baca di entry-entry saya sebelum ini.

Kalau korang tengok, banner iklan Admax @ Komli pon saya dah naikkan. Kalau nak tahu tentang Iklan Komli boleh baca di sini ye. Kalau tengok status Glitterati saya pon sudah menjadi Non Glitterati. Ada juga rasa berat hati nak tinggalkan Nuffnang ni, yelah dah 2 tahun bersama kan. Bukan apa, saya nak cuba jana income dari sumber lain pulak.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Saya nak cuba letak iklan Komli ni 3 bulan dulu, tengok macamana aliran income nya, kalau rasa suam-suam kuku kita up balik Nuffnang ekk!!

BACA  3 sebab anda patut memilih lampin pakai buang Goo.N untuk si manja

17 thoughts on “Permohonan Exabytes Ads Program kali ke 4”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: