2012 berlalu, 2013 pula menjelma

Sudah 2 hari saya tidak bersiaran. Ada yang merindukan ke? Takk?? Wahh nangess!! Ini merupakan entry kedua dalam tahun baru 2013 ini.

Ramai yang mencoretkan pelbagai pencapaian dan kenangan suka duka sepanjang tahun 2012. Saya juga tidak mahu ketinggalan. Alhamdulillah sepanjang 2012, banyak pengalaman dan pencapaian manis untuk saya, tidak dinafikan yang pahit itu ada namun ianya menjadi penguat diri ini untuk lebih berjaya untuk masa hadapan.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Kenangan manis dan pahit 2012

1. Alhamdulillah dinaikkan pangkat dan mendapat pelarasan gaji yang setimpal. Alhamdulillah dapat menabung untuk anak-anak.

2. Najwa sudah mendaftar Darjah 1 dan Najiha sudah bersekolah tadika 5 tahun dan sudah lancar membaca dan menulis. Adam pula sudah petah berkata-kata.

3. Savvy hitam saya walaupun selalu meragam, tapi sejak tukar minyak petrol dari Petronas ke Shell, wowwww!!! prestasinya membanggakan. Walaupun ko selalu buat hal kan, tapi ko tetap menjadi poojaaan hatiku Savvy!!

4. Berat badan saya yang dulu 62kg sekarang 60kg, ek eleee turun 2kg pun bangga sangat ke? Oklah kan?? Janji sehaaattt

5. Najwa dan Najiha dah tak minum susu dalam botol, guna cawan je tapi tak kerap sangat nyusu macam masa minum botol tu 😉

6. Saya dan suami dah daftar haji, walaupun 43 tahun perlu menunggu untuk menunaikannya

7. Najwa nak sangat adik tapi berjaya ditepis hahahahahahaha

8. Suami saya beli motor baru, dan pahitnya Hari Ahad sudah tidak ke mana-mana lagi huwaaa

9. Saya makeover rumah jadi kaler ijoo dah rasa macam duduk dalam hutan, sejuukk and nyaman 😉

10. Blog saya sudah punya domain sendiri dan sudah berpindah ke wordpress. Nuffnang dah saya tinggalkan dan mencuba nasib dengan exabytes and komli, not ramli 😉

BACA  Blog tak boleh buka

11. Traffik blog ada peningkatan dan semakin ramai kawan di alam maya ;). Saya suka! Saya suka!

12. Blog di ofis dah kene blocked dan saya bersiaran dengan iPhone 4 sahaja, Jari saya yang gemuk ni selalu tersalah taip huruf di skrin.

13. Join contest iPhone 5 gadget impian dari Denaihati dan pengajarannya, saya kene banyak belajar tentang SEO ;), tak sio2 join walaupun tahu akan kalah, tapi tidak juga mengalah ;).

11 thoughts on “2012 berlalu, 2013 pula menjelma”

  1. macam2 kenangan. tapi saya nk komen no 4 ( utk MA la ) : berat saya awal 2012 57kg. sekarang 64kg. muahahhaha…. petanda hidup bahagia <- sedapkan hati

  2. pelbagai kenangan kan ..
    insyaallah aju .. semoga tahun baru beri kita semua sinar baru kan 😉

    usia punn dah berganjakkk huhuhu 😉

  3. selamat tahun baru aju…blog aju semakin advance skrg…fieda pun dah dekat 2 yahun kenal aju dari mula2 fieda wat blog..alhamdulillah kita masih kekal berkawan sampai la ni..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: