Bila workstation ditinggalkan seminggu

Photobucket Pictures, Images and Photos

Alahai hari kedua bekerja baru dapat nak update blog. Kesibukan melanda puan blog bila dah cuti lama kan. Pagi-pagi terkebil-kebil bangun, cuti lagi ke kerja ni? Hmm itulah seronoknya bila dapat bercuti lama kan. Dapat duduk rumah menguruskan anak-anak dan rumahtangga alangkah bahagianya Jahh!!! Stop dreaming!! Jalanraya dah mula sesak, minggu pertama bekerja kan.

Pagi ini perkara pertama nak tengok adalah meja sayalah kan. Banyak ke nota dan pesanan? Kedua nak tengok pokoklah, hmmm hijau!! Nyaman sangat. Bila sesak nafas tengok meja berserabut, boleh dekat sikit lubang idung dengan pokok tu, sedut oksigenn ;).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Memang banyak dokumen atas meja saya dan ada satu benda yang buat saya tersenyum. Emm ada parcel dari siapa agaknya ye? Emm jauh datangnya dari Johor!! Bila bungkusan dibuka saya lihat ada 2 ketul FM dari Sabah. Emm cantik sangat!!! Emm ianya adalah dari kiriman Lily@QistinaOlivia. Tq Lily!! Ini adalah buah tangan dari Lily buat Aju, I really appreciate it!! TQ Lily!!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Bila dah masuk kerja masa untuk blogwalking mula terhad. Insya Allah ada kesempatan saya terjah blog kawan-kawan pula ye. Daaaa

11 thoughts on “Bila workstation ditinggalkan seminggu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: