January 22, 2021

Menang Nippon Paint Giveaway, dapat 2 tong cat bernilai RM290

Photobucket Pictures, Images and Photos

Alhamdulillah, Inilah hadiah yang kami terima bila Menang Nippon Paint Giveaway. Dua tin cat Hydro-Gloss and Hydro Matt berukuran 5liter and worth RM290. The expensive prizes i ever had ;). Dari pembacaan saya kedua-dua cat ini :~

Nippon Hydro-Gloss and Nippon Hydro-Matt is an environmentally friendly product formulated with low VOCs (Volatile Organic Compound) for interior use. It has an extremely low odour during application and drying.

Photobucket Pictures, Images and Photos

It is best used for decoration and protection of new and repainting of wood and metal surfaces.

Low odour
Fungus resistant
Water based
For interior wood and metal

Ok itu kemenangan pertama 2013, owesome, abang sila jadualkan sesi mengecat kita ye ;). Lepas ni banyaklah aktiviti mengecat kat rumah.

Nak pula cat ni warna putih, I like!! Bolehla makeover almari, cabinet dapur ke, apa ke. Hahaha mood rajin mana mood? Insha Allah cari masa yang sesuai dan kita bolehla mengecat bagi berseri sikit rumah.

Kalau tak guna nanti alamat mengeraslah cat ni dalam stor. So dah kene rancang aktiviti mengecat hujung minggu.

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

11 thoughts on “Menang Nippon Paint Giveaway, dapat 2 tong cat bernilai RM290

  1. Tahniah.. selamat mengecat. Nanti buat review k, best ke x. Plan nak cat utk raya tahun ni.. hehe

  2. haa nie x sabar nak tgk perubahan nie 😉
    rasanya kena tambah sikit cat tuu koot .. kalau akk x cukup ekek 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: