November 25, 2020
Uncategorized

Shopping Blouse Online di RNR Collection

Photobucket Pictures, Images and Photos

Fuiihhh dah lama rasanya tak shopping online ni. Saya dah lama usha-usha blouse di Facebook RNR Collection ni. Semuanya blousenya cantik-cantik, kaler sweet-sweet dan sesuai dengan corak dan gaya muslimah masakini. Bukan sahaja blouse, malahan mereka custome made skirt dan peplum dress. Siyes menarik sangat-sangat.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Hari ini tepat jam 12tengahari diorang dah buka order untuk tempahan baru. Haa menderu-deru komen dan mesej masuk di FB RNR. Harga pun pada saya berpatutan dan lebih kurang harga di retail outlet.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Pada yang nak cuci mata dan nak buat pembelian bolehlah terjah FB RNR Collection. Saya dah buat tempahan dan bayaran. Dan jangan lupa print screen dan save semua transaksi yang terlibat sebagai bukti pembelian ye. Emm tak sabar nak tunggu blouse baru!!!

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

10 thoughts on “Shopping Blouse Online di RNR Collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: