Aktiviti bersukan di Hari Sabtu

Photobucket Pictures, Images and Photos

Semalam jam 8:00pagi sudah bermula aktiviti sukan tahunan yang dianjurkan oleh pejabat saya bekerja. Bertempat di Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, Sungai Besi dan boleh kira dekat ajelah dengan rumah saya. Aktiviti dimulakan dengan senaman aerobik oleh 4 orang instructor dan disertai oleh semua rakan sekerja. Hmmmm gerak tari senaman best cuma nak ikut tu yang kelam kabut tu.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Korang pernah join aerobik juga kan? Best kan? Dah lama tak bersenam, semalam berpeluh-peluhla di bawah panas terik matahari. Yang bestnya our CEO, HOD, HOU semuanya sporting dan follow semua step, tunggang langgang pun belasah ajelah hihihi.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Emmm nama pun Universiti Pertahanan Kem Sungai Besi, wajiblah ada bom-bom asap bagai ni heheheh…Ini aksi saya dan Adam. Sentiasa follow je kemana saya pergi. Anak mak lah katakan. Manja tau!! Semalam saya join aktiviti boling padang. Takde pulak gambarnya kat sini. Apapun bersenam memang elok untuk kesihatan, emmmm saya nak kurus!!! ;).

BACA  2 hari ditinggalkan masih bernyawa

12 thoughts on “Aktiviti bersukan di Hari Sabtu”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: