November 25, 2020
Uncategorized

Jumpa Amy Mastura di Ikea, terujanya!!

Jeng jeng jeng!!! Hari ini saya akan memaparkan kepada anda gambar eksklusif saya dengan seorang penyanyi bersuara lemak manis. Eksklusiflah sangat heeheh…Saya jumpa beliau hari Sabtu lepas jam 4 petang di tandas Ikea. Kita ikuti segmen Terjah Jah!!

Photobucket Pictures, Images and Photos

Saya memang tak pernah bergambar dengan artis. Kalau berselisih tu pernahlah tapi bergambar? Tidak pernahlah lagi. Kali ini saya tidak melepaskan peluang bergambar dengan Amy Mastura, artis kecil molek ini. Biarpun dalam tandas Ikea pun saya tak kisah ;).

Waktu tu memang tiada orang, so takdelah saya malu sangat. Macam nak buat benda tak elok je pulak saya ni kan. Mari ikuti perbualan saya dengan beliau, kekekekek

Saya : Eh, ini kak Amy mastura kan?
Kak Amy : Ha’ah!! (sambil senyum manis)
Saya : Nak ambil gambar bersama boleh? Tapi dalam toiletlah pulak
Kak Amy : Bergambar? Boleh!! Alah takpe dalam toilet pun
Saya : Ha meh sini kak, kita bergambar depan cermin
Kak Amy : Owhh macam ini ye? Hehhehe
Saya : Senyum kak
Kak Amy : Alahai cutenya awak ni, tinggi pulak tu, boleh jadi model (hahahahah ayat ni saya tambah sendiri je hehehehe)

Photobucket Pictures, Images and Photos

Saya nervous sangat. Korang nak tau, masa Kak Amy lalu depan saya nak buang hajat tu saya dah nampak muka dia. Eh tu kak Amy mastura tu. Saya tunggu dia buang hajat dulu, nasib baik kecik kan, kalau besar hehehehe fengsan Jah dalam tu hihihi. Bila dia keluar je toilet terus saya terkam. Pastu baru saya sedar Kak Amy tak basuh pun tangan dia lagi hahahahahahaha!!! Kalau Amy Mastura baca blog ni mesti dia serba salah hahaha, dia tak tau blog saya pun heheheh.

Inilah pengalaman pertama saya bergambar dengan retis. Jah, saya ni kan pemalu, jadi bila orang takde terus saya cepat-cepat amik peluang ini. Tu yang satu gambar je dapat, sebab malu kalau orang masuk tengok gelagat saya hihi.

Pada saya, Amy Mastura ni memang cute orangnya, still nampak muda dan selim melim gitu. Tapi hari tu sempoi betul dia, katanya bawa anak berjalan di hujung minggu. Mungkin penampilannya yang bersederhana begini untuk mengaburkan mata orang seperti saya hehehehe

P/S: Saya agak ayu berbaju kurung tu sebab baru balik dari majlis kenduri kahwin sepupu di Taman Medan. Nanti korang confius pulak ingat sayalah artis malaya tu lalalalallalalala

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

25 thoughts on “Jumpa Amy Mastura di Ikea, terujanya!!

  1. kelas kau jah! amy mastura mmg comeiii kan..muka tk makan di umor..penampilan pon sempoi je..mmg susah org nk prasan tu artis..mcm org meniaga kt kedai pon ada..hahaha

  2. adam kata, sape pulak mak aku jumpa.. hehe.. kecik je kan amy mastura tu.. jumpa dari jauh je sekali kat sekinchan prima SG dulu… tapi tak ambil gambar pun.. haha

  3. aah lah dikk
    dia sgt2 ayuu dan comel ..
    aju pun apa kurangnyeee
    dia rendah jauh dari aju kan ..
    seronoknyeee

    awett mudee nie 😉

  4. amy ni maintain jer ye dari dulu…aju tinggi orgnyer ye..kalau fieda duk sebelah mmg kena kepit bawah ketiak la jawabnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: