Sponsored Post Nuffnang? Bukan rezeki saya kot

Hari Rabu, 19/2/2013, saya dapat emel dari pihak Nuffnang. Emel yang buat darah saya berderau dan at the same time buatkan saya rasa nak melompat-lompat. SPONSORED POST??? Memang saya yakin semua nuffnangers inginkannya kan?? Sebab syarat untuk dapatkan sponsored post ini ketat juga, anda boleh baca syarat-syaratnya di entry saya sebelum ini. Saya ingat saya hanya boleh bermimpi untuk dapat peluang ini.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Emel yang saya terima ini baru peringkat awal atau lebih kepada confirmation sama ada berminat untuk buat review tentang product diapers tersebut atau tak. Dan pastilah saya berminat kan, sebab dengarnya bayaran iklan tersebut masyukkkk!!!

Tapi sehingga ke hari ini masih belum dapat sebarang feedback dari pihak Nuffnang sama ada saya layak untuk dapat sponsored post tersebut. Huhuhu saya tak letak harapan yang tinggi sebab kalau saya tak dapat nanti pasti kecewa kan.

Apapun kalau ada rezeki saya terima dengan hati yang terbukaaaaa!!! Saya yakin ramai mommies and daddies out there yang dapat peluang macam ini kan. Good luck for us!!! Dan jika bukan rezeki saya untuk kali ini, moga ada peluang untuk masa akan datang. En Nuffnang, silalah beri saya peluang lagi, sambil kelip-kelip mata ;).

P/S:

Hari ini hari kedua berkursus di Royal Hotel, Kuala Lumpur. Memang sedap makanan di sini. Tercari-cari juga cendol tapi takde pula, yang ada hanyalah bubur kacang hijau yang mantapppp!!!!

BACA  Kemarau BE sudah berakhir , BE Pertama 2012 ^_^

25 thoughts on “Sponsored Post Nuffnang? Bukan rezeki saya kot”

  1. Tahniah kakju..!! Moga ada rezeki kakju tu nanti.:-)

    tingat saya masa baca entry kakju pasal syarat dpt SP tu.. time tu sy kata, xmgkin sy leh dpt UV camtu.. tp skrg alhamdulillah dah dapat.. πŸ™‚

    tapi tu la, tgh tunggu gak kot2 ada SP yg nuff nak bg.. hahhaha

    eh, SP ni dorg yg offer sndiri kan kakju? πŸ™‚

  2. wah , rezeki ni..tahniah kalau dapat nanti.. kalau tak dapat pun, at least dapat emel tu.. ok pe.. moga dapatlah.. leh belanja nanti.. hahaa

    bubur kacang hijau, favourite ni..

  3. Saya ni nak dapat BE pun bukan main susah lagi.. Hehe.. Takpe la, yang penting enjoy berblogging. Duit soal lainkan.. πŸ™‚

  4. Aju….Entry lily mengenai huggies tu bukannye SP lah AJu..
    Kebetulan plak rupanye nuffnang pun ada bg sponser post ttng huggies dekat nuffnanger yg layak…lily tak layak lagi..berapa jer lah UV lily tu sehari..paling tinggi setakat ni pun hanya 500++ sehari jak… πŸ˜€

    Entry lily mengenai Huggies tu adalah invitation from ParenThots and Huggies to participate in their blogger contest… πŸ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: