November 26, 2020
Uncategorized

Buah tangan dari Sabah bah!

Alhamdulillah Sabtu lepas suami selamat tiba di Kuala Lumpur. Tiba di pintu rumah sebaik sahaja saya selesai solat Zohor dan berdoa agar selamat perjalanannya. Syukur!! Anak-anak orang yang paling happy! Najwa dan Najiha sudah mengerti pergelutan yang melanda Sabah sekarang ini. Malam-malam tidur dekat-dekat dengan ibunya sebab risau teringat abahnya. Sedih pulak saya mengingatnya ;).

Sebelum suami bertolak ke Sabah, dia tanya “Aju nak pesan apa-apa tak?” “tak payah beli apa-apalah bang”, Jawab saya. Sebab takut suami tak sempat nak jenjalan di Pasar Filipine tu. Tapi dalam hati, belilah! belilah! puii!! hihihi

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Tau-tau je ada juga buah tangan untuk kami. Terima kasih bang! Suka sangat dapat kuih cincin dan brooch ni. Boleh tahan juga taste suami saya ni hehehe. Anak-anak gadis saya pun suka!! Emm korang pun teruja dapat brooch mutiara ni ye ;). Tapi ada buah tangan yang buat saya tersentuh hati sangat. Apa dia? Jeng jeng jeng

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Photobucket Pictures, Images and Photos

Pheewwiittttttt!!!! hihihi i love u bah!!

Tak sangka kejiwangan begitu terserlah pada diri suami saya. Sekali lagi saya rasa diri saya begitu berharga. Owh #tangan di dada mata ke atas hihi

ajumohit

Hi sayalah tuan blog!!

View all posts by ajumohit →

22 thoughts on “Buah tangan dari Sabah bah!

  1. wah wah wah…banyak juga dapat hadiah yer…pasti yang love love tuh paling dekat di hati kan…;)

  2. tak lokek betul suami yer…

    jeles tgk dpt brooch sekotal mcm tu… haha…

    hadiah last tu mmg menyentuh kalbu lah kan… 😉

    kami bakal ke sabah next month insyaAllah… mudah2an dah aman la masa tu… aminn… lokasinye jauh dari tempat tak aman skrg ni, tp still risau gak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: