Di lokasi shooting JJCM musim baru 2013

Jeles sehhh tak dapat nak ikuttt!!! Bertuahlah laki saya tu kalau beliau nak ajak saya sekali. Ini geng-geng motor suami yang duk join shooting JJCM musim baru 2013. Kalau suami pelawa pun mungkin saya tak pergi sebab shooting adalah di waktu malam sehingga jam 1 pagi. Emm tak sanggup nak tinggalkan buah-buah hati saya yang bertiga tu ;).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Shooting tersebut adalah di Restoran Aroma Kayu Api, Puncak Perdana Seksyen U10 Alam Budiman, Shah Alam. Menu specialnya ialah berkonsepkan makanan timur dan barat. Menu Utara selatan ada juga kot heheeh. Kalau tengok gambar ini, pengacara musim baru 2013 telah bertukar tangan kepada Qi Razali semula, sebab sebelum ini ianya diacarakan oleh Iqram Dinzly kan. Dan tetamu jemputan kali itu adalah Monoloque, ala penyanyi lagu kekanda adinda tu ;).

Photobucket Pictures, Images and Photos

Photobucket Pictures, Images and Photos

Sebenarnya pemilik restoran ini kenal dengan salah seorang kawan suami saya ni. Jadi sebagai nak memeriahkan majlis, tu yang dia ajak geng superbike ni join shooting malam tu. Suami saya adalah pemalu sebab suruh komen macamana makanan kat situ tapi boleh tersipu malu plak dia. Kalau tak glamour tau bang, satu Malaysia tengok ni hhehe!!

Photobucket Pictures, Images and Photos
Photobucket Pictures, Images and Photos

Suami saya tak pulak diambilnya gambar menu, jadi korang tak dapat nak tengok apa hidangan special kat sini. Kalau nak tahu kenelah terjah sendiri ekk. Siap bergegar gambar kat atas ni. Diorang ni lepas makan bertukar jadi raksasa kot, tu yang bergegar tak hengat hehehehe.

Saya tak pasti bila waktu tayangan bagi slot ini. Tapi rasanya episod musim baru dah mula. Mmm tak sabar nak tengok cinta hati saya berlakon di layar TV3 hihihihi

19 thoughts on “Di lokasi shooting JJCM musim baru 2013”

  1. hazman aka species1980

    sempoi la bila si QI buat comeback….sonok tengok time makan compare si Iqram yang lebih kepada MUKA LAKONAN….

  2. pernah nak pi makan kat kedai tak jadik…lepasni boleh la pergi sebab dah masuk jjcm ni…hehe…glamer la hubby ajue lepasni hehe

  3. Nampaknya dah bertukar ke pencara lama semula. Tak tau la JJCM dapat sambutan macam dulu-dulu balik ke tak kan.

  4. alamak dah bertukar pengacaranya yerk.. akak suka gak dak Qi… tapi suka gak Iqram Dinzlytu.. glamer gitu yerk.. tak nah singgah puncak alam..

  5. last sunday tngk jjcm keluar pasal restoran ni…then malam td saya pun pergi la cari restoran ni..pusing punye pusing xjmpe plk restoran aroma kayu api ni…even name kedai pun xde kalau2 la die ttp on monday ke kan..nak kate saya silap tempat pun xmungkin..psl saye kerja di u**m yang berdekatan alam budiman ni..so mmg dh hafal jln2 di situ…tp pelik gak ni…restoran ni mmg dah xde ke? yelah sbb baru je tgk jjcm kan..tu yang g cari gak tu…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: